Borko je napisal/-a:Zanima me kaj pravte na gume sava effecta+,saj si jih hoče moj frend dat na opla,pa mu je reku prodajalec da so to kar dobre gume,kaj pravte vi?
TITan je napisal/-a: ali pa Marangoni .
dragonhunter je napisal/-a:Katrca je napisal/-a:mam jih js na katri pa so podn od podna.![]()
Po mokrem drsijo kot da bi bile stare 10 let pa so šele 1.5 let
Zimske gume od save so 1A, letnih se je pa treba izogibat
Jest mam sava intensa in držijo kar ok v mokrem in suhem.
Mate je napisal/-a:dragonhunter je napisal/-a:Katrca je napisal/-a:mam jih js na katri pa so podn od podna.![]()
Po mokrem drsijo kot da bi bile stare 10 let pa so šele 1.5 let
Zimske gume od save so 1A, letnih se je pa treba izogibat
Jest mam sava intensa in držijo kar ok v mokrem in suhem.
Dragonhunter: potem pa se ne ves, kaj pomeni, da guma drzi avto![]()
Sem mel Intenso... na zalost lahko recem samo, ne je kupit. Guma je pretrda. Na suhem se drzi nekako... ce pa je cesta mokra je pa konec. Isto Diamant Platin. Mel sm sprednji dve gumi savini intensi 205/55/16 na avtu 2 poletji, pa sta mele se obe dost profila, pa sem zamenju. Zdej mam Continental SportContact pa je cist druga pesem.
Za primerjavo z intenso mi je avto v tretji na mokrem asfaltu zakopu. Mislm, da mi je ratal se celo v cetrti. S Continentalkama mi je zadnjic ratal v drugi mal zakopat. Pa to lepo, brez sklopke, samo gas pohodim. Je pa res, da je asfalt gladek ko ne vem kaj. Ce se gre iz juzne obvoznice v smeri proti morju dol za ig, potem ko se na prvem kriziscu zavije. Sej en del so ze preplastili... se druzga morjo. Aja.. avto je Golf IV 1.6 100KM... nc, kar bi smelo zakopat v katerikol prestavi razen v prvi s pomocjo sklopke.
mazda-mx3 je napisal/-a:kasne pa so te?? sem ze videl reklamo za njih pa me zanima...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov