Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
GT4turb0
Novinec

Silikonski brisalci

Napisal/-a GT4turb0 Pe sep 03, 2004 12:06 pm

Zanimajo me vaše izkušnje z njimi... Meni se ne zdijo nič boljši od navadnih pa še črnih ne morem dobit...baje se izkažejo pri nizkih temperaturah

lp
SPEED?!-NO PROBLEM!

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 Pe sep 03, 2004 12:14 pm

Samo ne silikonskih!!!!!!!!!!! :evil: Mam slabe izkušnje.

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 Pe sep 03, 2004 12:22 pm

kupi navadne gumijaste, itak jih moraš vsako leto menjat !
Slika

Uporabniški avatar
GT4turb0
Novinec

Napisal/-a GT4turb0 Pe sep 03, 2004 8:51 pm

Kakšne slabe izkušnje?
Zakaj bi pa bilo potrebno menjati brisalce vsako leto?
SPEED?!-NO PROBLEM!

Uporabniški avatar
neyc
Novinec

Kraj: Mb

Napisal/-a neyc Pe sep 03, 2004 8:57 pm

zato kr čez zimo guma zamerzne na steklo pol pa hočeš pobrisat, pa se mal natrga, pa tud nima takega upogibanja oz prilagajanja na šipo,.. itd. vsako spomlad kupi nove pa je,..

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a lublancan Pe sep 03, 2004 9:23 pm

jst menam brisalce 2x na let ker mi puščajo črte in ponoč se supr vid
ja brisalce mej lepo navadne gumijaste, pa kšne bolš (bosch twin...), menjao se pa po potrebi, če maš auto garažiran, pa ga ne vozš velik jih lahk menaš tud na 3 leta, če pa ti stoji auto pozim zuni in vpliva nanje sonce ter mraz oz. jih veliko uporablaš pol začnejo puščat črte in ne brišejo dobr, takrat je čas za nove brisalce
podpis

Uporabniški avatar
DrMr
Uporabnik

Napisal/-a DrMr Če sep 09, 2004 7:34 am

Nabavi nove Valeo X-trm. So malo dražji, delajo pa "ko bomba"

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tomaz40 Če sep 09, 2004 7:53 am

lublancan je napisal/-a:jst menam brisalce 2x na let ker mi puščajo črte in ponoč se supr vid
ja brisalce mej lepo navadne gumijaste, pa kšne bolš (bosch twin...), menjao se pa po potrebi, če maš auto garažiran, pa ga ne vozš velik jih lahk menaš tud na 3 leta, če pa ti stoji auto pozim zuni in vpliva nanje sonce ter mraz oz. jih veliko uporablaš pol začnejo puščat črte in ne brišejo dobr, takrat je čas za nove brisalce

3 leta??? :shock: :shock: No vsak zase ve kako pa kaj ampak 3 leta pa ne poznam nobenga, ki bi mu brisalci še lepo brisal. (S tem, da je avto garažiran in je v celem letu mogoče 30 noči zunaj, pa še to samo poleti (vikend)). Menja se jih pa po potrebi. pol leta, leto, leto in pol, več pa sigurno ne zdržijo.

Pa še to bom napisal: Nikar kupit tistih, ki so jih včasih prodajal na metre (ne vem če jih še). Pač si zamenjal samo gumico, okovje brisalca pa pustil... Tisto je blo pa res... :roll: :roll:
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

antonio
Nov uporabnik

Napisal/-a antonio Če sep 09, 2004 8:24 am

brisalce pejt kupit v leklerka tiste gumice ki so barvne (modre, rdeče ali rumene) ne vzet črnih, sicer ne vem če jih prodajajo še ampak brišejo pet krat bolš kot kot navadni . to 100% preverjeno. gumice so sicer univerzalne , so malo dalše tako da jih samo porežeš na koncu kar je preveč, vendar pa klub temo ne paše na vsak patent brisalcev. Pašejo samo na tiste ki imajo po dve žički v brisalcu. Stanejo pa dobrega jurja. Jaz osebno mam rdeče že dve leti pa brišejo še vedno bolš kot original novi!!

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Če sep 09, 2004 8:41 am

Jaz ti lahko priporočam samo bosch, ker sem edino z njimi zadovoljen, pa ne vem če so še kaki, ki jih nism probal...samo prste stran od Valeo...MOJA izkušnja...sem pa hudo hudo tečen, če ne vidim, torej sem hudo hudo alergičen na slabe luči ali brisalce...
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice Če sep 09, 2004 11:06 am

Valeo mi zdrzijo kaksne pol leta, na petrolu dobim dva para za ca 2000 sit, na uradnem servisu pa das 7000 sit za npr. samo zadnjega malega... tko da - go figure.
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov