Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
habbich
Poznavalec foruma

Napisal/-a habbich Ne sep 12, 2004 12:42 pm

ma kake rise...800 je dost..Mal pretiravas. Rise ce se vidjo, so pa od prejsnjih smirglanj s 120 ali bolj grobimi smirgli

Uporabniški avatar
habbich
Poznavalec foruma

Napisal/-a habbich Ne sep 12, 2004 12:42 pm

2000 smirgl se uporablja pri poliranju

Uporabniški avatar
Gricko
Poznavalec foruma

Kraj: ljubljana AR156SW

Napisal/-a Gricko Ne sep 12, 2004 12:43 pm

lenivec: če hočeš na odbijačih zamazat tisti utor, kjer je kao letvica po sredi z šprickitom neboš nič naredil!!
Treba najprej pokitat da je skor ravno (vsaj tist utor pokiti) poj pa z šprickitom
čez cel odbijač ( to je zelo tanek nanos, ki ga ponoviš 2x , 3x , pol maš pa gladko ko špegu :wink: vmes seveda pošmirglaš z vodnim šmerglom ) da je gladko poj pa barva!
In stvar ne poči tako zelo nahitro! če ga boš pa butnil ob robnik al pa kej podobnega poj pa nebo lepo :cry:
lp

Uporabniški avatar
Gricko
Poznavalec foruma

Kraj: ljubljana AR156SW

Napisal/-a Gricko Ne sep 12, 2004 4:18 pm

lenivec je napisal/-a:
Gricko je napisal/-a:lenivec: če hočeš na odbijačih zamazat tisti utor, kjer je kao letvica po sredi z šprickitom neboš nič naredil!!
Treba najprej pokitat da je skor ravno (vsaj tist utor pokiti) poj pa z šprickitom
čez cel odbijač ( to je zelo tanek nanos, ki ga ponoviš 2x , 3x , pol maš pa gladko ko špegu :wink: vmes seveda pošmirglaš z vodnim šmerglom ) da je gladko poj pa barva!
In stvar ne poči tako zelo nahitro! če ga boš pa butnil ob robnik al pa kej podobnega poj pa nebo lepo :cry:
lp

hm...
samo malo od kot pa tebi zdaj utor na odbijaču? tisto smo že obdelali v drugi temi. in tut vem da z šprickitom se ne da to nardit

ta tema ja pa o barvanju ali ne barvanju pragov in pokanju barve....

pol pa spust zgorn del :D (moja napakca)
pa nadaljuj čitanje od tam naprej: 2x , 3x šprickit...... :wink:

Belča
Nov uporabnik

Napisal/-a Belča Po sep 13, 2004 11:17 am

Če je nareto vredu ti barva ne bo počla. Sem sosedu šprical prage pa je zadnjič celo butno v en malo hudi robnik pa razen tega da se je barva popraskala se ni zgodilo nič. Se pravim prava priprava in pravi materjali pa je to to.

voltage
Stalni uporabnik

Kraj: Jesenice

Napisal/-a voltage Sr sep 15, 2004 9:44 pm

ja kaj vm je? 4x ste izjavl da je poliester trši kot plastika... ALO! poliester JE plastika. to bo od mene za ta mesc vse, računalnik mi je zadna stvar na svetu :]

LP
Matic

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Sr sep 15, 2004 10:44 pm

voltage je napisal/-a:ja kaj vm je? 4x ste izjavl da je poliester trši kot plastika... ALO! poliester JE plastika. to bo od mene za ta mesc vse, računalnik mi je zadna stvar na svetu :]

LP
Matic

Hehe, poliester je poliester, plastika pa je plastika 8)
Poliester malo naslonis kam pa poci, plastika pa se upogne, sploh pa abs plastika.

Uporabniški avatar
Fullback
Poznavalec foruma

Kraj: Največkrat...Na trdih tleh...ali mehkem blatu...

Napisal/-a Fullback Če sep 16, 2004 7:14 pm

monster_d je napisal/-a:
voltage je napisal/-a:ja kaj vm je? 4x ste izjavl da je poliester trši kot plastika... ALO! poliester JE plastika. to bo od mene za ta mesc vse, računalnik mi je zadna stvar na svetu :]

LP
Matic

Hehe, poliester je poliester, plastika pa je plastika 8)
Poliester malo naslonis kam pa poci, plastika pa se upogne, sploh pa abs plastika.

točno tako!!! :]
/¨¨¨¨¨¨¨¨\___
-- O ----------O--
Prodam
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost