lenivec je napisal/-a:Gricko je napisal/-a:lenivec: če hočeš na odbijačih zamazat tisti utor, kjer je kao letvica po sredi z šprickitom neboš nič naredil!!
Treba najprej pokitat da je skor ravno (vsaj tist utor pokiti) poj pa z šprickitom
čez cel odbijač ( to je zelo tanek nanos, ki ga ponoviš 2x , 3x , pol maš pa gladko ko špeguvmes seveda pošmirglaš z vodnim šmerglom ) da je gladko poj pa barva!
In stvar ne poči tako zelo nahitro! če ga boš pa butnil ob robnik al pa kej podobnega poj pa nebo lepo![]()
lp
hm...
samo malo od kot pa tebi zdaj utor na odbijaču? tisto smo že obdelali v drugi temi. in tut vem da z šprickitom se ne da to nardit
ta tema ja pa o barvanju ali ne barvanju pragov in pokanju barve....
voltage je napisal/-a:ja kaj vm je? 4x ste izjavl da je poliester trši kot plastika... ALO! poliester JE plastika. to bo od mene za ta mesc vse, računalnik mi je zadna stvar na svetu
LP
Matic
monster_d je napisal/-a:voltage je napisal/-a:ja kaj vm je? 4x ste izjavl da je poliester trši kot plastika... ALO! poliester JE plastika. to bo od mene za ta mesc vse, računalnik mi je zadna stvar na svetu
LP
Matic
Hehe, poliester je poliester, plastika pa je plastika![]()
Poliester malo naslonis kam pa poci, plastika pa se upogne, sploh pa abs plastika.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost