Daco je napisal/-a:Jst sem za megane coupeja naročil prevleke po meri v podjetju Iditex. Kako sem prisel do njih? Sel sem v avtohiso Real in pogledal kaskne prevleke se dajo kaj dobit, pa sem pogledal kdo jih proizvaja za njih - poklical direkt, se dogovoril (po posti so mi poslali par vzorcev materialov za katere sem se okvirno dogovoril prek telefona, nato sem jim sporocil barvno kombinacijo, ki mi je bila najbolj vsec. Prevleke so bile v nekaj dneh narejene in poslane po posti.) in prisparal lep kupcek denarja.
IDITEX D.O.O. PROIZVODNJA TEKSTILNIH IZDELKOV,
VOGRSKO 113
5293 VOLČJA DRAGA
(05) 307 96 60
Daco je napisal/-a:Ni skrivnost, sam se niti ne spomnim vec najbolje... pomoje mam nekje v garazi se racun spravljen. Mislim da so me prisle tam nekaj cez 12 tisocakov (pa se na hrbtiscu sem mel izvezeno Megane Coupe). Sem pa to naroceval spomladi 2003.
Templar je napisal/-a:pojdi na http://www.bucer-sp.si
Majo za vse sorte avtov in še po naročilu jih delajo. Majo pa trgovino v Ljubljani(nasprot BTC) in blizu Celja(škofja vas)
Lahko jim vzorec celo pošlješ po netu!!
Daco je napisal/-a:Jst sem za megane coupeja naročil prevleke po meri v podjetju Iditex. Kako sem prisel do njih? Sel sem v avtohiso Real in pogledal kaskne prevleke se dajo kaj dobit, pa sem pogledal kdo jih proizvaja za njih - poklical direkt, se dogovoril (po posti so mi poslali par vzorcev materialov za katere sem se okvirno dogovoril prek telefona, nato sem jim sporocil barvno kombinacijo, ki mi je bila najbolj vsec. Prevleke so bile v nekaj dneh narejene in poslane po posti.) in prisparal lep kupcek denarja.
IDITEX D.O.O. PROIZVODNJA TEKSTILNIH IZDELKOV,
VOGRSKO 113
5293 VOLČJA DRAGA
(05) 307 96 60
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov