LP PiLLLe
p.s brez zamere :P

jrk0 je napisal/-a:A morte vsi slovenci res vsak avto pokvarit z enimi grdmii nalepkami in tatooji?
madona, stokrat lepsi je avto brez nalepk, ne pa neki rice wanna be 2.0 nalepke in bogve kaj se vse.
Jaz nalepke dol trgam vsepovsod, samo da je clean look.
MIKIMOUS je napisal/-a:jrk0 je napisal/-a:A morte vsi slovenci res vsak avto pokvarit z enimi grdmii nalepkami in tatooji?
madona, stokrat lepsi je avto brez nalepk, ne pa neki rice wanna be 2.0 nalepke in bogve kaj se vse.
Končn edn. Se popolnoma strinjam.
Pa na nekaterih me motjo plugi k jih imajo, blo bolj če bi si šleparja kupal pa pozim plužl bi mel vsaj kej od tega.
acid je napisal/-a:MIKIMOUS je napisal/-a:jrk0 je napisal/-a:A morte vsi slovenci res vsak avto pokvarit z enimi grdmii nalepkami in tatooji?
Končn edn. Se popolnoma strinjam.
Pa na nekaterih me motjo plugi k jih imajo, blo bolj če bi si šleparja kupal pa pozim plužl bi mel vsaj kej od tega.
Da bi začeli se menit o tej in oni stvari itak nebi blo koncajaz pravim vsak naj ma tisto kar mu paše, čeprav meni extra veliki plugi tud niso všeč
jrk0 je napisal/-a:za mene si vecji "đek" ce na zunaj avto zgleda cist civilno. Razen mogoce kakega detajla tu in tam, ampak nic prevec, ko pa zarohni avspuh in filter pa zacvilijo gume, pa drugim nalepke dol odnese![]()
pa to so res debate...neprimrne zdaj za ta topic
Alonso je napisal/-a:Pa kva ga vsi takoj obsojate pa mu morite. Model je lepo vprašal.
Pa Pugi - nimajo pač vsi pežoja. Ma pa pač golfa. IN OD KDAJ JE SRAMOTA ČE IMAŠ GOLFA??
Včer si se neki razburjal ko je un model neki mel povedat za čez forum (IN SI BIL FUL UŽALEJN. kao da ne boš več pisal in f**k it in podobno) - dons si pa ti spet začel da je sramota ker ma golfa. VRJETN JE ON TUT ZDELE UŽALJEN KO MU VSI PLJUVATE ČEZ AVTO. PAČ SI ŽELI MET GOR NALEPKO. POVEJTE MU KJE NAJ JO KUPI IN KONEC. (sej Pugi je pol edini povedu)
Pugi - ko pa en čez tebe neki reče je pa vse narobe in si ves užaljen, ti si pa car in si lahko vse dovolš. OK - zaradi meme lahko pišeš krkol hočeš - sam zakaj se pol buniš če enkdo neki čez tebe reče.
Pa brez zamere.
LP Alonso
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost