Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe Če sep 23, 2004 4:10 pm

alonso ni fora v tem da se pluva cez koga. fora je v tem da je blo govora o tem malo morje sam ne on mora novo temo odpret da bo njemu lazje pa da bo njemu serviran na pladnu sj za take stvari pa obstaja pregovor za đabe nema ni u stare babe. Tko da je pol se ena stvar to je tolk fakin levo uprasanje da glava pece :)

LP PiLLLe

p.s brez zamere :P :)

maček
Stalni uporabnik

Napisal/-a maček Če sep 23, 2004 4:11 pm

jrk0 je napisal/-a:A morte vsi slovenci res vsak avto pokvarit z enimi grdmii nalepkami in tatooji?
madona, stokrat lepsi je avto brez nalepk, ne pa neki rice wanna be 2.0 nalepke in bogve kaj se vse.

Jaz nalepke dol trgam vsepovsod, samo da je clean look.

Končn edn. Se popolnoma strinjam.

Pa na nekaterih me motjo plugi k jih imajo, blo bolj če bi si šleparja kupal pa pozim plužl bi mel vsaj kej od tega.

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Kraj: Vuzenica/MariboR

Napisal/-a acid Če sep 23, 2004 4:14 pm

MIKIMOUS je napisal/-a:
jrk0 je napisal/-a:A morte vsi slovenci res vsak avto pokvarit z enimi grdmii nalepkami in tatooji?
madona, stokrat lepsi je avto brez nalepk, ne pa neki rice wanna be 2.0 nalepke in bogve kaj se vse.

Pa na nekaterih me motjo plugi k jih imajo, blo bolj če bi si šleparja kupal pa pozim plužl bi mel vsaj kej od tega.

Da bi začeli se menit o tej in oni stvari itak nebi blo konca :D jaz pravim vsak naj ma tisto kar mu paše, čeprav meni extra veliki plugi tud niso všeč :twisted:
*** VOLKSWAGEN GOLF MKV TSI GT 170PS ***

maček
Stalni uporabnik

Napisal/-a maček Če sep 23, 2004 4:17 pm

acid je napisal/-a:
MIKIMOUS je napisal/-a:

Da bi začeli se menit o tej in oni stvari itak nebi blo konca :D jaz pravim vsak naj ma tisto kar mu paše, čeprav meni extra veliki plugi tud niso všeč :twisted:

Ja se strinjam, nisem hotu kkšnega provucirat, sam marsikermu mal manka, k avtomobili so žeprov neokusni, on pa misl da je največji Jack k je v avtu.

Uporabniški avatar
jrk0
Novinec

Kraj: Ptuj - Podlehnik - Ljubljana

Napisal/-a jrk0 Če sep 23, 2004 6:51 pm

za mene si vecji "đek" ce na zunaj avto zgleda cist civilno. Razen mogoce kakega detajla tu in tam, ampak nic prevec, ko pa zarohni avspuh in filter pa zacvilijo gume, pa drugim nalepke dol odnese ;)

pa to so res debate...neprimrne zdaj za ta topic :)

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Napisal/-a acid Če sep 23, 2004 7:36 pm

jrk0 je napisal/-a:za mene si vecji "đek" ce na zunaj avto zgleda cist civilno. Razen mogoce kakega detajla tu in tam, ampak nic prevec, ko pa zarohni avspuh in filter pa zacvilijo gume, pa drugim nalepke dol odnese ;)

pa to so res debate...neprimrne zdaj za ta topic :)

Mah debata gor debata dol :D itak smo zašli s topica o čem se je že šlo ? :lol:

Uporabniški avatar
jrk0
Novinec

Napisal/-a jrk0 Če sep 23, 2004 8:22 pm

o tem da si se ti tocno en tedn prej prijavil sem kot jaz :)

ne, saj res. nalepke ja. mah, jaz ne bi na golfa nic dajal gor ane. ker mi ze tako al tako ni vsec, pol pa bi bil se manj. pa brez zamere.

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Napisal/-a acid Če sep 23, 2004 9:31 pm

jrk0 je napisal/-a:o tem da si se ti tocno en tedn prej prijavil sem kot jaz :)

ne, saj res. nalepke ja. mah, jaz ne bi na golfa nic dajal gor ane. ker mi ze tako al tako ni vsec, pol pa bi bil se manj. pa brez zamere.

Bi reko da znaš računat, 8 točno ane :twisted:

Uporabniški avatar
jrk0
Novinec

Napisal/-a jrk0 Če sep 23, 2004 9:44 pm

u pm. :oops:

sem kar na hitro 21 - 13 dal :)) no, ma zaspan sem no:) pocitnice so ze predolgo...ajaj

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Pe sep 24, 2004 12:04 am

Alonso je napisal/-a:Pa kva ga vsi takoj obsojate pa mu morite. Model je lepo vprašal.

Pa Pugi - nimajo pač vsi pežoja. Ma pa pač golfa. IN OD KDAJ JE SRAMOTA ČE IMAŠ GOLFA??

Včer si se neki razburjal ko je un model neki mel povedat za čez forum (IN SI BIL FUL UŽALEJN. kao da ne boš več pisal in f**k it in podobno) - dons si pa ti spet začel da je sramota ker ma golfa. VRJETN JE ON TUT ZDELE UŽALJEN KO MU VSI PLJUVATE ČEZ AVTO. PAČ SI ŽELI MET GOR NALEPKO. POVEJTE MU KJE NAJ JO KUPI IN KONEC. (sej Pugi je pol edini povedu)

Pugi - ko pa en čez tebe neki reče je pa vse narobe in si ves užaljen, ti si pa car in si lahko vse dovolš. OK - zaradi meme lahko pišeš krkol hočeš - sam zakaj se pol buniš če enkdo neki čez tebe reče. :roll:

Pa brez zamere.

LP Alonso

No da ti zdej nastejem kaj vse si narobe napisal:

1. Zraven sramote sem dal smejalnega smeska, kar pomeni, da se stosam.

2. Nisem dal cist nic drugega kot prijazen in konstruktiven nasvet, zato prosm, da se enkrat preberes vse moje odgovore...

3. Ce gdo kej cez mene rece se normalno branim, sploh v takilih situacijah, ko si rekel nekej na pamet v meglo.

4. Ce nisi opazil, v tisti temi ni noben nic cez mene rekel, js sm samo zagovarjal moderatorje kot celoto, ne pa sebe.

:? :? :?
Slika

G-4S

Napisal/-a G-4S Pe sep 24, 2004 12:17 am

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
Drasoss
Novinec

Napisal/-a Drasoss Pe sep 24, 2004 12:45 am

za zacetek bo dovolj da je taksn.
Slika
:wink:

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Napisal/-a acid Pe sep 24, 2004 9:24 am

jrk0 je napisal/-a:u pm. :oops:

sem kar na hitro 21 - 13 dal :)) no, ma zaspan sem no:) pocitnice so ze predolgo...ajaj

Ja sej vem jaz ko sem zaspan, tud marsikaj ne znam al pa nardim narobe :P
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost