Zanima me ce je ze kdo kaj naredo (dal delat) pri Alanu tam pri Tamu pa ce ma kako sliko za pokazat, ce je to kvalitetno al je bolse kupit orginal recimo pri Irmscheru ?
LOL, alan kvaliteten Ze vido kar en kup njegovih stvari use za en falus narjene, ki pokajo itd...
Edino kaj nimam kaj za rect so pragi jih kr nekak naredi.
Priporocam da pozabis na njega.
meni je delal alan, še kar dobro, samo zaj če nima kalupa naretega za tvoj avto, nevem, če ti bo kaj naredo, ker se tipu več nič neda delat mogoče si je že tak preveč dnara nabral
Tip je šalabajzer... Treba potem imet zelo zelo zelo zelo dobrega ličarja ki se mu res da rihtat ta spoiler... Tip ne dela več rad spoilerjev tu ni dnara... Dela čolne in trugle...
Naj lr tukaj vprašam ali je že kdo delal spojlerje pri ustyle kolikor sm slišu so zelo kvalitetno narejeni pa me zenima kako ste z njim zadovoljni ker meni bo delal bodykit
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ
seicento je napisal/-a:ali pa razpadejo ker jih lepi kar z navadnim lepim skupaj
Spomni se ko smo pri cliotu gledali un spojler ko je napol skoro pal... Dve strani, se pravi zgornja in spodnja sta bli zlepljeni skupaj, pa se to z silikonom al takim nekim sranjem da te srat stisne, al pa je celo uhu lepilo blo :P
Courage™ je napisal/-a:tisto meni kr zgleda llično narjeno... monsta a Audi je pri Alanu delan ?
huh...
Ni use by alan.
Pragi so semizdi da od ustyle tuninga
Odbijaca pa naj bi bla od alana ja... pa se to je tak narjeno, ce pogledas je tako ko da bi morje gledo polno grbin.
Obvezno dat pol licaru da ti zravna zadevo.
btw: imam izkusnje od alena in ustyle-a - oba naredita na grobo, toda razliko sem opazil pri uporabljenem materialu: alen uporablja svetle materiale (polyester), medtem ko ustyle crne - nevem v cem je razlika
Renault Klub Slovenija [http://rk.avtomobilizem.com]