Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
Mih@
Novinec

Kraj: Smlednik

Nissan Sunny

Napisal/-a Mih@ Sr okt 27, 2004 10:32 am

Od ata bom dobil Nissan Sunny '90, siper ohranjen malo kilometrov, redno servisiran, brez karambola, takorekoč nov. Vse kar je, je da na enem mestu malenkost rjavi. Zanima me, koliko bi me prišlo barvanje "jovo na novo" sepravi vse; od peskanja, barvanja, lakiranja, protikorozijske zaščite. Koliko to pride in kje bi blo najboljše/najcenejše.

BTW Kateri fedri pašejo na tega nisana, saj bi ga bilo lepo videti malo nižjega!

Hvala že vnaprej!
http://mr.si/

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Sr okt 27, 2004 10:50 am

Zelo fajn avtoček boš dubu, ampak zanga ni pa pomoje skor nič za predelovat, smo ga imeli doma. Če te zanimajo podaljški jih ma en tip tukaj blizu Horjula ki jih tudi sam dela, ampak men zgledajo bolj tko. Glede fedrov nimam pojma.

Kompletno peskanje, barvanje,... košta po možnosti več kot je avto vreden tko da POZABI! Rabiš cel avto razdret, popeskat, pol pa zaščita pa farba,... Nikol se ne peska sestavljen avto. Enostavno daj poklepat ali zamenjat rjaste dele in pobarvaj, bo zdržalo sigurno dlje časa kot boš ti imel avto. Najbrž ti rjavi okol blatnikov, vem da naš na konc je.
Slika

Uporabniški avatar
Mare9mm
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Mare9mm Sr okt 27, 2004 11:17 am

Tuning deli za ta avto obstajajo. Se pa na drugih tržiščih ta avto imenuje Nissan Pulsar, zato je mogoče težje kaj najdet. Lahko pa si omisliš kakšen svoj GT-R kit in ga daš pri "Thomas Customs" al pa UStyle delat. ;)

Če ti rjavi samo na enem koncu, daj samo ta del štrihat. Jst sem za rjoveči blatnik + 2 kljuki + par pikic s čopičem dal 31 KSit + 20% DDV, skratka 37 jurjev za kleparsko delo, ličanje, barvanje, montažo. Razen če ni avto zenf barve, k ta je bla pr Nissanu res grda. :roll:

Za fedre pa preveri Apex in ostale, sej po mojem obstajajo. Drugač pa pejt Vugi, da ti "obnovi in strša" amortizerje(okol 30KSit stane tudi to), tvoj sosed/znenec/prijazni mehankar pa naj ti pomaga fedre za kešen obrat skrajšat. "Fleksarca party". :twisted:
...ampak to je samo moje mnenje.
Slika

Uporabniški avatar
jrk0
Novinec

Kraj: Ptuj - Podlehnik - Ljubljana

Napisal/-a jrk0 Sr okt 27, 2004 11:19 am

ah, koncno se en voznik sunny-ja :)
sicer, tu mam zdaj samo stare slike... pa malo je zvita plocevina trenutno se vedno..

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

btw, na netu sem nasel enih par hudih styling stvari:) bom naslednic prilepil ko linke zberem...

Drugace, na avtu trenutno mojem:
- prebarvan v rumeno (razen notranjosti, kar se menda vidi na sliki z gumo:D - bi bilo hudo predrago)
- zatemnjene (crne) zadne luci
- clear look zadi (razen nissan logota, ki pa tudi gre kmalu dol, ampak bo ena huda zamenjava prisla gor:))
- spredi crna mrezica v maski
- izpusni lonec remus
- felne 7,25 x 15 - Dezent C mislim da je model
- gume 195/50 r15, malo raztegnjene gor, tako da fajn siroko zgleda :D
- avtoakustika (BP Acapulco mp52, Rainbow SLX 265.02, Rainbow SLC 300, Impulse SD500, katramiranje vrat, bla bla...)
- sportni filter (ki pa se ni v avtu :D)
pride pa se marsikaj...najprvo spomladi vsekakor spusitev + trsanje in obnova amortizerjev pa crne sajbe...se prej pa rabim se amp za spredni sistem, to bo kmalu zdaj. :)

No, ko bo avtek vsaj priblizno koncan, cez kaksno leto, dve mi bo pa res vsec. :)
Zadnjič spremenil jrk0, dne Sr okt 27, 2004 11:25 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
jrk0
Novinec

Napisal/-a jrk0 Sr okt 27, 2004 11:23 am

btw, stran http://www.nismo.cz. Tu mas marsikaterega sunny-ja gor:)
glede sprednega odbijaca so moje zelje v tej smeri:

Slika

pa za felne ce bos gor dajal, en je dal 18ke gor... :) tako da gre marsikaj :D
za 15ke, 16ke od Dezent mas pa tudi TUV. Samo te moram opozorit, da so meni na morje zadi blatniki rajsali ze...ce bi mel 7" siroko felno verjetno ne bi. pr 6,5 pa tudi ne.

je pa res da so zadni amortizerji hudo premehki in se posedejo prevec...

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Sr okt 27, 2004 11:33 am

Fantje, vse lepo in prav, ampak to je še starejši model!
Takle:

Slika

Drgač pa vem veliko o tem novejšem modelu, ker je bil drugi kandidat za moj avto leto nazaj.
Slika

Uporabniški avatar
jrk0
Novinec

Napisal/-a jrk0 Sr okt 27, 2004 11:38 am

aa, cist sem spregledal letnik. od 91 naprej (kar je moj naprimer :D) so delali n14, tile prej pa so bli n13.

ma no, dolocene stvari so priblizno enake verjetno, zunanjost niti ne ravno.
mas pa na ebay.de fuul stvari za n13 sunny-je. So bli zlo popularni v avstriji, nemciji in to...

so pa se eni drugi modeli po svetu, ki majo precej cudna poimenovanja se:) mislim da sentra b12 je zlo podobna tehnicno sunnyju n13 in sentra b13 sunniju n14.
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost