Kolega je homologiral feltne je dal 23k sit, par dni za tem je sel drugi kolega isto feltne je dal 25k sit. Zdej bom sel jaz, kolko bom dal ... 30?

Tomi-x je napisal/-a:In kolk bo potem mene prisla homologacija?![]()
![]()
Prijavlen sem za v torek 26...
v vlogi mam pa napisano:
-podaljsek odbijaca
- pragovi
- zadnji odbijac
- zadnji stresni spojler
- letvise za luci
- temnjena stekla
- lexus luci
je najbrž bolš da vse skup dol poberem...![]()
Tilen je napisal/-a:Js tudi ne vidim smisla v teh podražitvah. Včeraj sm bil na RTI-ju pa me je skor na rit vrgl. 5 predelav (med njimi diletantske stopalke in filter) pa je tipo rekel cca 60K. Hvala lepa, za takšen denar dobim že orenk foto printer, mal iznajdljivosti, pa nej pol idioti preverjajo na LPP. Edino kar se splača so šipe in sicer 6,3K, pa še to ti pol zaračuna naknadno fotografije, ena pa mislim da pride 750SIT, drugače pa so za vsako predelavo potrebni dve. Kolk so pa kej cene v tujini? Nekje v bližnji prihodnosti menim, da bi se zakoni morali uskladiti in bi bila homologacija čez mejo mogoče smiselna. Nisem se še odločil kaj narediti sam 60K sigurno ne bom zahlu.
LP Tilen
monster_d je napisal/-a:Tilen je napisal/-a:Js tudi ne vidim smisla v teh podražitvah. Včeraj sm bil na RTI-ju pa me je skor na rit vrgl. 5 predelav (med njimi diletantske stopalke in filter) pa je tipo rekel cca 60K. Hvala lepa, za takšen denar dobim že orenk foto printer, mal iznajdljivosti, pa nej pol idioti preverjajo na LPP. Edino kar se splača so šipe in sicer 6,3K, pa še to ti pol zaračuna naknadno fotografije, ena pa mislim da pride 750SIT, drugače pa so za vsako predelavo potrebni dve. Kolk so pa kej cene v tujini? Nekje v bližnji prihodnosti menim, da bi se zakoni morali uskladiti in bi bila homologacija čez mejo mogoče smiselna. Nisem se še odločil kaj narediti sam 60K sigurno ne bom zahlu.
LP Tilen
BTW kolk pride homologacija sportnega izpuha?
Glasnost se pa zaenkrat kolko vem nene merijo?
lp
Tomi-x je napisal/-a:Tomi-x je napisal/-a:In kolk bo potem mene prisla homologacija?![]()
![]()
Prijavlen sem za v torek 26...
v vlogi mam pa napisano:
-podaljsek odbijaca
- pragovi
- zadnji odbijac
- zadnji stresni spojler
- letvise za luci
- temnjena stekla
- lexus luci
je najbrž bolš da vse skup dol poberem...![]()
Evo tkole je vse tole sm homologiral in to za 14.400SIT !!!![]()
Pa ste vsi nekej govoril kolk je drago...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov