V bauHausu prodajajo neke folije za temnenje šip, so zelo temne (cena cca 8000 SIT), in na njih piše TUV FREI... Ali mi lahko pove, če lahko to prilepim na avto in potem to še na tehničnega pripeljem brez problemov?
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ
tuv frai...po slovensko brez tuv-a....kar pa na lpp al pa na tehničnem pomeni da ne bi šlo skoz....to je opozorilo da folija nima potrdila...tko da če te ne bojo spustil skos se nimaš kej po bauhausu kregat za papirje
Samo da piše: TUV frei oz ohne TUV-to samo limaj enkat gor, enkat dol
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ
ja seveda kr sanji pejd na ta link mal pogledat pa poklicat sam ti sigurn nav prslo pod 35 kosov sej za mojga ne ,pa papirje dobis zrven za tehnicnega www.kompare.si/v2/main.php?content=intro
LP
Vse kar je zenskega spola,rcunalnistvo in AVTOMOBILI
če kdo hoče ugodno temnit šipe me naj kontaktira na PM
folije so llumark in imajo vse papirje
Em, ce imas ABE, potem po nemskih zakonih to ni potrebno homologirat, ker bi naj to zagotovilo splosno uporabo na vseh vozilih in posebej pregled na TÜV-u ni potreben ... Tako je pac v nemciji , zdaj pa razlagaj ti to g. policaju pri nas ...
Nasty je napisal/-a:Folije lahko nalepiš tudi na okna, doma v bajt,.... Za to ne rabiš TUV-a.
LP
Nasty
Nebo dolgo ko bomo tut to rabli
Mah pejt u Kompare-ta u Mengeš pa pust tm avto 2 uri pa ti bo use zrihtu. Na konc mu daš roko pa dnar, pol greš pa sam še na LPP, pa te bojo povabl u 14 dneh da vidjo če paše na avto , če boš dou grdo barvo al pa če ne boš unmu tm na tehničnem ušeč te ne bo spustu pa boš mev kolac u redovalnici, ukor...