Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
kdk
Uporabnik

Napisal/-a kdk Pe apr 04, 2003 9:14 pm

Da vidite še cene ORIGINALNIH spojlerjev za Ford Focusa
Sprednji spojler z integriranimi meglenkami 123.000
Zadnji spojler ( karavan ) z integ. racing mrežico 120.000
Pragovi ( par ) 65.000
Strešni spojler 25.000
+ montaža in barvanje ( po vašem enih 60.000 )
SKUPAJ : 393.000 SIT

Da bo pa sploh lepo izgledalo pa še maska z INOX mrežo 63.000 !!
Beli smerokazi 10.000
Lita platišča 16" 120.000
Vijaki za platišča s ključavnico 4kpl 33.000
Komplet pnevmatik - ca 120.000

Torej Vse skupaj : 739.000 sit, in sem že na 20% vrednosti avtomobila.
Pa še notranjost , da se ujema z stylingom ..........
Potem pa sem se zbudil s copato v ustih :D
Cene originalnih delov so res "ta prave". Povzel sem jih po nemškem Ford ceniku, pa je pri nas verjetno nekje podobno.
Sprijaznit se je treba z dvema dejstvoma -
Firme s styling dodatki lepo zaslužijo , ker tisti ki se za to odloči je pripravljen tudi nekaj več vložit in pa dejstvo da so to pač manjše serije izdelkov in s tem posledično dražja izdelava.

PEUGEOT_S16
Nov uporabnik

Kraj: KRANJ

Re: Cene spojlerjev

Napisal/-a PEUGEOT_S16 So apr 05, 2003 9:15 am

Sej te zastopm tud sam sem na začetku tenko piskal ko sem zvedel za cene a pač sem se odločil za tak hobi in žal je tako da je ta hobi zelooo drag. Mi pa danes ni žal sej imam vso stvar na avtu homologirano in se vozim brez skrbi, kako bi se mi šele zdelo bedasto da bi takrat kupoval pri domačih mojstrih danes bi pa metal v smeti. Drgač pa kar se tiče kvalitete domačih mojstrov in pa Fazerja tu primerjave ni, ker vsaka stvar zahteva priprave in mašine za izdelavo kvalitetnih spojlerjev in te Fazer ma, domači mojstri pa to še vedno vse delajo ročno in razlika v kvaliteti je še vedno velika

lp

Neno
Novinec

Kraj: Maribor

Re: Cene spojlerjev

Napisal/-a Neno So apr 05, 2003 12:22 pm

Ja jaz bi rekel tako odvisno od mojstra, ne! Lahko je izdelek ki je z roko naret bolj kvaliteten od izdelka ki pride pri masini ven!! Sej pravim odvisno od mojstra kako se potrudi! Je pa res da je postopek bolj zamuden-traja dalj casa! In s tem ko je rocno kaj nareto je lahko tut vec vredno-seveda ne sme bit nic na crno!

LP!
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov