Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
hitri in drzni
Novinec

Kraj: ljubljana/ViČ

Pozicijke

Napisal/-a hitri in drzni Sr dec 08, 2004 7:49 pm

Sm kupu modre pozicijke in me zanima ce moram kaksno luc dat vn da dam pozicijko not gre se pa za kio clarus

Resnicno prosim za odgovore :oops:
LP VSEM :D
Vse kar je zenskega spola,rcunalnistvo in AVTOMOBILI

Uporabniški avatar
Trigger
Novinec

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a Trigger Sr dec 08, 2004 7:54 pm

Sam tastaro pozicijsko vn daš pa novo notr in vwala. Sam tko kot opozorilo te modre pozicijke so prepovedane in nekateri policaji imajo fetiš da zaradi njih kazni pišejo tko da previdno.

LP
Ni vse 206 kar se sveti :-)Slika

Uporabniški avatar
hitri in drzni
Novinec

Napisal/-a hitri in drzni Sr dec 08, 2004 8:04 pm

Trigger je napisal/-a:Sam tastaro pozicijsko vn daš pa novo notr in vwala. Sam tko kot opozorilo te modre pozicijke so prepovedane in nekateri policaji imajo fetiš da zaradi njih kazni pišejo tko da previdno.

LP

Sploh nism vedu da mam kero not pa de to ni dovolen :oops: :oops: :oops: :oops:

Kere barve pa so dovolene pa so dovolene.Sam mi je cudn kr jst mam modre neonke na notrenji strani ob sprednjem in zadnjem steklu pa mi ni noben teziu ceprav jih mam 2 dni pa murija sploh opazla ni :P a pol tud to ni dovoljen

Uporabniški avatar
ahiM
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a ahiM Sr dec 08, 2004 8:06 pm

Kot pravi g. Trigger... Simpel ko pasulj. Je pa res, da utegne bit mal jeba zravn pridt.
Kaj si hotu povedat...? Da ne ves, da sploh mas pozicijske luci? Drgac so to une, cist tamale zarncke (2 centi dolga pa ene 7 mm debela)...
Ja razen bele (serijske) baje ni nobena dovoljena. Vsaj med voznjo ne. Ampak je jeba ker ti pozicijske skos svetijo, ce mas prizgane luci in pol se vid mal barve od pozicijskih.

@Trigger (al pa ce kdorkoli drug ve): Kaj ti pa napise na kazen? Kolk kosta ce te "dobijo"? Mene sicer se niso dubil, ampak raj ne bom klicu hudica...
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker Sr dec 08, 2004 8:55 pm

No pa pomoje da se bi dalo montirat kakšno stikalo da ti pozicijske nebi svetile vedno ko prižgeš luči ampak jih lahko od znotrej po želji ugašaš in prižigaš ( :?: )
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
devil
Nov uporabnik

Kraj: pimorska

Napisal/-a devil Sr dec 08, 2004 11:45 pm

ahiM je napisal/-a: Kaj ti pa napise na kazen? Kolk kosta ce te "dobijo"? Mene sicer se niso dubil, ampak raj ne bom klicu hudica...

Js mam modre LED pozicijske....od kar jih mam (pol leta) me je sam en policaj opozoril (še to na meji), da so prepovedane in da kazen je 25.000sit !

Uporabniški avatar
Trigger
Novinec

Napisal/-a Trigger Če dec 09, 2004 5:04 am

Hehe g. Trigger dajte nehejte s takimi sej tlele smo usi kolegi in naj bi dug drugemu pomagali ane.

Glede pozicijskih luči je pa tko dovoljene so samo bele oz. izjema so avtomobili ki imajo že serijsko drugo barvo luči (zdi se mi da imajo poloti modre ma nisem pa prepričan). Prav tako ni dovoljeno uporabljati nobene druge nehomologirane dodatne osvetlitve na avtomobilu kamor spadajo kakšne neonke pod avtom, ledice v šobah za vodo ipd. Kar se pa tiče neonk v avtomobilu se lahko uporabljajo v kolikor jih ni videti od zunaj.

Tako nekako mi je zrecitiral en policaj pred kratkim, ki me mimogrede ni ustavil zaradi lučk ampak sem ga jaz malo povprašal kako je glede tega. Kazni pa so lahko različne in segajo do nekje 25k sit (kolega je dobu 10k za zadnjo modro lučko k osvetljuje tablico) oz. lahko se tudi odvzame tablice in avto pošlje na izredni tehnični, kar je bilo zelo popularno malo nazaj (čeprav ne vem za nobenega da bi tablice zgubu sam zaradi lučk). To bi blo po moje use če ma kdo kaj za dodat al pa popravit se priporočam.

LP

Uporabniški avatar
HoNdA_MaN
Novinec

Kraj: okolica Sl. Konjic

Napisal/-a HoNdA_MaN Če dec 09, 2004 1:13 pm

DA NEBOM ODPIRO NOVE TEME :D

jst sm si nabavo one sobe z ledicami ,, pa sm si jih gor zmontiro ,, a mi lahk policaj kaj gnjavi ce jih nimam prizgane????????????

LP :D

ni vazno al je crna al pa blonda,,,,,,,sam da je honda!!!!!!!! :D
we, all like cars but all in our special waysil.si

Uporabniški avatar
hitri in drzni
Novinec

Napisal/-a hitri in drzni Če dec 09, 2004 3:37 pm

Trigger je napisal/-a:Hehe g. Trigger dajte nehejte s takimi sej tlele smo usi kolegi in naj bi dug drugemu pomagali ane.

Glede pozicijskih luči je pa tko dovoljene so samo bele oz. izjema so avtomobili ki imajo že serijsko drugo barvo luči (zdi se mi da imajo poloti modre ma nisem pa prepričan). Prav tako ni dovoljeno uporabljati nobene druge nehomologirane dodatne osvetlitve na avtomobilu kamor spadajo kakšne neonke pod avtom, ledice v šobah za vodo ipd. Kar se pa tiče neonk v avtomobilu se lahko uporabljajo v kolikor jih ni videti od zunaj.

Tako nekako mi je zrecitiral en policaj pred kratkim, ki me mimogrede ni ustavil zaradi lučk ampak sem ga jaz malo povprašal kako je glede tega. Kazni pa so lahko različne in segajo do nekje 25k sit (kolega je dobu 10k za zadnjo modro lučko k osvetljuje tablico) oz. lahko se tudi odvzame tablice in avto pošlje na izredni tehnični, kar je bilo zelo popularno malo nazaj (čeprav ne vem za nobenega da bi tablice zgubu sam zaradi lučk). To bi blo po moje use če ma kdo kaj za dodat al pa popravit se priporočam.

LP

Ti k se priporocas za kok bi mi naredu stikal za prziganje in ugasanje pozicijk :D

Lp VSEM

Uporabniški avatar
Trigger
Novinec

Napisal/-a Trigger Če dec 09, 2004 3:46 pm

Uuuuuu brez pozicijk bi ti vozu jah no lahk ti uštimam za eno pivo če prideš do gorice sam povej mi keri avto maš. Sam to ni najbl pametna varianta a veš da bi pozicijske izklaplju, k so zelo pomenben del avtomobilske osvetlitve.

LP

Uporabniški avatar
hitri in drzni
Novinec

Napisal/-a hitri in drzni Če dec 09, 2004 3:59 pm

Trigger je napisal/-a:Uuuuuu brez pozicijk bi ti vozu jah no lahk ti uštimam za eno pivo če prideš do gorice sam povej mi keri avto maš. Sam to ni najbl pametna varianta a veš da bi pozicijske izklaplju, k so zelo pomenben del avtomobilske osvetlitve.

LP

Mam kio clarus Ampak ce misls da brez pozicijk ni dobr vozt ok :oops:

Lp VSEM :D

Jaoooooooo kaj me je tip zajebu mi je reku da so to pozicijke
Slika

Sam na conradu pise da so to parkirne luci :evil: :evil: :evil: :x :x :x

Lp VSEM :D

Uporabniški avatar
Trigger
Novinec

Napisal/-a Trigger Če dec 09, 2004 6:04 pm

Hitri in Drzni po pravici povedano je to eno in isto a veš sam naši zakoni pač ne dovoljujejo uporabe česa takega tko da po moje se ti ne splača zaradi 2 modrih luč skasirat kake kazni za recimo 25k sit.

LP

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Če dec 09, 2004 6:32 pm

kera huda tema

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe Če dec 09, 2004 6:39 pm

pusi se strinjam :D
ta tema je :bonk :bonk :bonk :atensn

aja pugi a bi ti vedu kako se pr pugiju przgejo luci ? :bonk

mislm folk pa kje se najdte :D

LP PiLLLe :bonk :bonk :bonk :atensn

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Če dec 09, 2004 7:53 pm

HEHe, barvne pozicijske so ble v modi dve leti nazaj :D
Ko sem se mimo modrih vozo z rdeco pozicijo.
Pa ok no ce se keremu dopade pa kr, zakaj ne :P
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost