Resnicno prosim za odgovore

LP VSEM

Trigger je napisal/-a:Sam tastaro pozicijsko vn daš pa novo notr in vwala. Sam tko kot opozorilo te modre pozicijke so prepovedane in nekateri policaji imajo fetiš da zaradi njih kazni pišejo tko da previdno.
LP
Trigger je napisal/-a:Hehe g. Trigger dajte nehejte s takimi sej tlele smo usi kolegi in naj bi dug drugemu pomagali ane.
Glede pozicijskih luči je pa tko dovoljene so samo bele oz. izjema so avtomobili ki imajo že serijsko drugo barvo luči (zdi se mi da imajo poloti modre ma nisem pa prepričan). Prav tako ni dovoljeno uporabljati nobene druge nehomologirane dodatne osvetlitve na avtomobilu kamor spadajo kakšne neonke pod avtom, ledice v šobah za vodo ipd. Kar se pa tiče neonk v avtomobilu se lahko uporabljajo v kolikor jih ni videti od zunaj.
Tako nekako mi je zrecitiral en policaj pred kratkim, ki me mimogrede ni ustavil zaradi lučk ampak sem ga jaz malo povprašal kako je glede tega. Kazni pa so lahko različne in segajo do nekje 25k sit (kolega je dobu 10k za zadnjo modro lučko k osvetljuje tablico) oz. lahko se tudi odvzame tablice in avto pošlje na izredni tehnični, kar je bilo zelo popularno malo nazaj (čeprav ne vem za nobenega da bi tablice zgubu sam zaradi lučk). To bi blo po moje use če ma kdo kaj za dodat al pa popravit se priporočam.
LP
Trigger je napisal/-a:Uuuuuu brez pozicijk bi ti vozu jah no lahk ti uštimam za eno pivo če prideš do gorice sam povej mi keri avto maš. Sam to ni najbl pametna varianta a veš da bi pozicijske izklaplju, k so zelo pomenben del avtomobilske osvetlitve.
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost