Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC Ne nov 28, 2004 12:16 pm

Ok torej špegl folije se da homologirat mene pa zanima zdaj nekaj druga ... na zadnji šipi je okoli tak črni rob ... zdaj pa ne vem kak bi to zgledlo če bi dal srebrne folije. ma kdo take foljie na avtu al pa kaka slika da vidim kak to pol izpade?
Slika

Uporabniški avatar
Skull23
Poznavalec foruma

Kraj: Kolomban

Napisal/-a Skull23 Ne nov 28, 2004 12:32 pm

jurcek je napisal/-a:To so že moje druge folije. Prve niso imele niti enega zračnega mehurčka in niti enega koščka prahu, tako da vem kako bi folija morala izgledat.

Najprej so bile folije polne vodnih mehurjev, ki vedno izginejo. Tudi nekaj malih zračnih mehurčkov je bilo. Ostale pa so male pikice, v katerih se vidi drobce. Če greš čez mehurček z nohtom, se tudi čuti, da je nekaj notri!
Folije so bile lepljene pred mesecem in pol. Prve pa sredi poletja. Mislim, da je tu razlika. Sedaj je imel tip prižgano peč z ventilatorjem in je prah lahko veselo frčal okrog...

To je pa reklamacija. Pokliči človeka in mu povej kaka je situacija pa naj ti še enkrat naredi zastonj...

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin Ne nov 28, 2004 1:16 pm

Nu-NRG je napisal/-a:Sicer ta tle ma zeleno pa crno .. sm razmislu tudi o modri .. ce bi sploh skupaj padlo :)

Ne modre :cry:. Sploh, če to mislš za svojga rdečga forda. Pa zelene tut ne. Dej rdečo, al pa črno. No pa kkšna lepo oranžno rumena barva bi tut še pasala.
Rdeča ma modra pa res ne gresta skup. :ne
Licet volare si in tergo aquilae volat.

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Nu-NRG Po nov 29, 2004 11:10 pm

darwin je napisal/-a:
Nu-NRG je napisal/-a:Sicer ta tle ma zeleno pa crno .. sm razmislu tudi o modri .. ce bi sploh skupaj padlo :)

Ne modre :cry:. Sploh, če to mislš za svojga rdečga forda. Pa zelene tut ne. Dej rdečo, al pa črno. No pa kkšna lepo oranžno rumena barva bi tut še pasala.
Rdeča ma modra pa res ne gresta skup. :ne

Ubistvu mas prav .. fora pa je, da meni sajbe ze v osnovi na modro/zeleno vlecejo ;)
Drgac pa plan .. ze eno leto .. oz vec (kolkr dolg mam neonke v garazi) da dam modre neonke notri ;)

Lp, Klemen
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
mistervegas
Uporabnik

Kraj: Ptuj, okolica

Napisal/-a mistervegas Po nov 29, 2004 11:51 pm

poglej v salomona, v brunšvige pri mariborju en zelo dobro dela te folie z homolomo. moreš ga pitat če še ma špegl. človek je zelo priporočliv

s_mande
Stalni uporabnik

Kraj: Koroska

Napisal/-a s_mande To nov 30, 2004 12:22 am

Sigurno mislis LLUMARKA ne,ja je v okolici MB,Brunšvige da ti pa olajsam delo izvoli tel.: 02/ 686 11 13
02/ 686 11 14

GSM: 041 662 292
Ime mu je IGOR.Clovek se spozna na posel,zelo dobro dela,poznam nekaj ljudi,vecinoma so zadovoljni!!!

Lep vecer se naprej!!!

lanzar
Nov uporabnik

Napisal/-a lanzar To nov 30, 2004 6:19 pm

Evo fotke ampak ta je stara in ne vidi se dobro da so špegu folije ker je kot napačen. Bom naredu eno od blis pa jo bom gor dal.

link na Mobisux
http://www.mobisux.com/album/showphoto.php?photo=93408
Lanzarhack@yahoo.co.uk

Še mal pa bomo vse znal!!!

diabolo
Nov uporabnik

Napisal/-a diabolo Če dec 02, 2004 9:43 pm

lanzar je napisal/-a:Evo fotke ampak ta je stara in ne vidi se dobro da so špegu folije ker je kot napačen. Bom naredu eno od blis pa jo bom gor dal.

link na Mobisux
http://www.mobisux.com/album/showphoto.php?photo=93408

lumark, pred enim tednom...zelene špigel. Homologirane. Z popustom 30ksit

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG Če dec 02, 2004 11:43 pm

V okolico MB se vozit, ni casa. Damn .. v lj kej ;)

Uporabniški avatar
Nejko87
Poznavalec foruma

Kraj: Loka

Napisal/-a Nejko87 Pe dec 03, 2004 12:05 am

kolikor wem je enkrat na teden v lj. newem točno kje, nek blizu celovške...
s to je un tip k z "ženo" dela... sj pomojem...
s zastopm d štorkla prnese otroka... sam d pajk odnese avto... tega pa nam nkol zastopu....

Uporabniški avatar
ga-ma
Novinec

Napisal/-a ga-ma Pe dec 03, 2004 12:17 am

sprednje stranske mas lahko 10% zatemnjene, vse ostale zadnje pa do max 55% . Za homologacijo rabis potrdilo o strokovni montazi.Mas vec refleksnih folij razlicnih barv, pojdi pa se pozanimaj v mengsu mas kompare, pa unga tipa iz siske.jaz mam zelenkaste refleksne na vseh oknih in povsod 10% zatemnitev in hudo zgleda ker je avto dokaj majhen.ti ki ti to montirajo majo ponavadi veliko slik kako zgleda avto s kaksno folijo pa si pejt pogledat. ;)

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG Pe dec 03, 2004 9:52 am

ga-ma je napisal/-a:sprednje stranske mas lahko 10% zatemnjene, vse ostale zadnje pa do max 55% . Za homologacijo rabis potrdilo o strokovni montazi.Mas vec refleksnih folij razlicnih barv, pojdi pa se pozanimaj v mengsu mas kompare, pa unga tipa iz siske.jaz mam zelenkaste refleksne na vseh oknih in povsod 10% zatemnitev in hudo zgleda ker je avto dokaj majhen.ti ki ti to montirajo majo ponavadi veliko slik kako zgleda avto s kaksno folijo pa si pejt pogledat. ;)

Sej pomojem bom sel kar h komparetu. Sem tudi tko velikokrat o njem slisal.

LP, Klemen

PS: Kje si ti temnil?

Uporabniški avatar
ga-ma
Novinec

Napisal/-a ga-ma Pe dec 03, 2004 10:28 am

tud pr kompareju , pa se garancijo ti da. ;)

Uporabniški avatar
uršolinko
Novinec

kompare

Napisal/-a uršolinko Če dec 16, 2004 2:56 pm

Do kampareta v mengšu se zapel ti bo naredu pa pe homologo boš mel pa če se bosta zmenla brez računa boš dubu še mal skonto.
Tipi so face
lp :oops:
I was born to be 2-fast and 2-furious!!!!
Tajger
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost