Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Sr apr 09, 2003 3:03 pm

Sale je napisal/-a:
Maky, želim ti več sreče s tvojim paketom :wink: . .

ja jst tud upam do bo mau prej k tvoj paket pršu :wink:

sicer je pa tud razdalja manjša pa še adria do tja leti! :D :D :P
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale Sr apr 09, 2003 6:52 pm

BaSe je napisal/-a:No Sale :?:

Hehe upam da nisi klico v Ameriko :P :P

Ja en kolega mi je vse zrihatl preko enega drugega kolega iz ZDA, resno. Tako, da moja zaobljuba še drži, hehehe :twisted: :wink: .

No danes sem zadevo že namontiral in moram rečt, da sem zelo zadovoljen. Res je lepo vse sedlo, kot da bi bil za ta avto narejen ( namreč prej me je malo skrbelo če bodo vse mere prave :? ). Zdej si moram samo še digitalca sposodit pa mal pofotkat. No sej če prej ne bom mogu pokazat, boste pa v Kopru lahko mal skritiziral (pozitivno, hehe :P ).

Maky, sej ni panike, ziher bo tvoj paket prispel tko kot je treba. Sej tud pri men je bil pač splet okoliščin tak, da sem moral tok čakat.
Slika Slika

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Sr apr 09, 2003 7:47 pm

ja itak da si čaku če je pa un na letališču gledu tvoj paket čez redtgen pa je vidu sam "en pleh" pa mu ni blo nč jasn!!!
pol je pa še fbi klicu,pa so te oni preverjal če nisi slučajno kšn "čudn" :P tip...
in ker slovenija ni slovakia je trajal pa trajal da so te preverl... :-P :-P :vc

ah mau nakladanja pa fantazeranja ne škodi

ja itak da upedeni slikce.če negre drugač nared eno hudo pizdarijo da te bojo pofotkal in da boš u cajtngu in voila..... usi poznamo tvojo makino... :-P :-P :-P :-P

lp
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale Sr apr 09, 2003 8:19 pm

Hehehe, dobr plan že delam na tem :twisted: :twisted: . No al pa če prosim une z letališča al pa FBI, da mi pošlejo rentgenske slike pa to gor obesim :lol: :P , hehe.
Slika Slika

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Sr apr 09, 2003 8:38 pm

ja reč naj ti ga pošlejo da boš vidu u uni škatlci 4 kurde k se bojo ful stiskal k jih je en nategnu da grejo to z avijono u prvem razredu na hawai :con
:lol: :lol: :lol: :lol:
SlikaSlika
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov