Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
Janko Žerjal
Nov uporabnik

Kraj: Koper

Beli števci Fiat Tipo

Napisal/-a Janko Žerjal Po dec 27, 2004 1:45 pm

Zanima me, kje bi lahko na internetu dobil bele števce za Fiat Tipota 1.4 ie 70KM tako, da jih preprosto sprintam na nek papir, karton,... in jih potem preprosto vstavim. A ma kdo kaj takega?

Uporabniški avatar
Alonso
Stalni uporabnik

Napisal/-a Alonso Po dec 27, 2004 6:06 pm

Pozdravljen na forumu.

Predlgam ti, da greš pod ISKANJE in vtipkaš: *beli števci* pa mislm da boš veliko najdu - vem za vsaj 2 debati, kjer je bilo ogromno povedano o tem.

Lp Alonso :-P

Mislm, da jih ima par uporabnikov tega foruma pa potem njih kontaktiraj.

Uporabniški avatar
Fiat Tipo
Uporabnik

Kraj: Idrija

Napisal/-a Fiat Tipo To dec 28, 2004 2:49 am

Da boš na netu dobil števce za Tipota 1.4 direktno za sprintat zelo močno dvomim oziroma sn 99,9% prepričan da jih na nobeni strani neboš zastonj najdu. Tanajboljš je da podereš števc in vzameš uno plastično plato kjer so cifre dol. Pol to poskeniraš na kompjuterju mal predelaš pa sprintaš na photo papir daš plastificirat. Pol pa sam še obrežeš po robovih in zmontiraš. Imam bele števce za Tipota + še eni 4je tuki na forumu moje, sam so za 2.0 16v tak da ti ne morem pomagat. Ostane ti edino to kar sem ti zgoraj napisal.

Pa tud če zje.beš števc ni panike jih je na odpadu kot peska. :D
Če te pa od samega števca, kako se ga razdere oziroma nazaj zmontira da pravilno kaže zanima pa kar vprašaj.

Uporabniški avatar
Janko Žerjal
Nov uporabnik

Napisal/-a Janko Žerjal To dec 28, 2004 2:36 pm

Verjetno bo res najbolje tako, da razstavim števec. No sej sem ga že razstavljal, sam ne vem, kako bi vzel dol ploščo s številkami? Kje so vijaki, s katerimi je pritrjena? :ue

Uporabniški avatar
Fiat Tipo
Uporabnik

Napisal/-a Fiat Tipo To dec 28, 2004 9:21 pm

Kar ti bom zdej povedal ni 100% je bolj po spominu.Predvidevam pa da si glavno plastiko že odšravfal dol. Na sprednji strani imaš dva majhna šravfka tam kjer ti kilometre kaže, na vsaki strani eden. Pol imaš pa na zadnji strani ene take male matice dol za pošravfat( s temi maticami sta pritrjena un za temperaturo vode in tist ki kaše bencin.)Ponavad so matice po 3 skupaj. se pravi boš imel verjetno ene 6 matic dol za pošravfat z zadnje strani. Kar ti pol še ostane je da še cagarje dol pobereš sam moraš pazit ker se hitro zvijejo . so pa sam nataknjeni gor. Drgač ti pa svetujem da si rajši na odpadu dobiš ene števce od Tipota ki ima že obratomir zraven pa pol priključiš še tega (ni noben problem).
Ker števce od 1.4 lahk še nevem kako predeluješ pa bojo še zmeraj grdi.

Remy
Nov uporabnik

Kraj: Jesenice

Napisal/-a Remy Sr dec 29, 2004 1:12 am

POzdravljeni!!

Ejga FIAT TIPO, jz mam Tipota 2.0 i.e. a bi lohk poslal stevce na email al pa koko????
jz sm iskal po netu pa povsod je za plačat pa dost drago je an..

LP
FIAT TIPO 2.0 i.e. 16v

Uporabniški avatar
Fiat Tipo
Uporabnik

Napisal/-a Fiat Tipo Sr dec 29, 2004 11:39 am

Remy je napisal/-a:POzdravljeni!!

Ejga FIAT TIPO, jz mam Tipota 2.0 i.e. a bi lohk poslal stevce na email al pa koko????
jz sm iskal po netu pa povsod je za plačat pa dost drago je an..

LP

Zadeva je taka tud pri men ni zastonj, namreč za te števce računam 5000 sit po komadu :!: Ne ..... se zaje.bavam :lol: :lol:
pošlji mi PM pa tvoj mejl pa jih dobiš.
Sam nekaj je, nimam več unikat števcev ker bo zdaj imelo že pol slovenije iste kot jaz :cry: :cry: :cry:

Uporabniški avatar
Janko Žerjal
Nov uporabnik

Napisal/-a Janko Žerjal Sr dec 29, 2004 12:54 pm

Kam pa moram potem obratomer priklopiti, če dobim tak števec? Ima kak konektor in napeljavo že pripravljeno?

Uporabniški avatar
Fiat Tipo
Uporabnik

Napisal/-a Fiat Tipo Sr dec 29, 2004 1:49 pm

Napeljave nimaš, sam je vse kar je potrebno postoriti da en kabel potegneš od bubine se mi zdi tam kjer daja iskro pa to na števcu na en konektor ki ga zdaj nimaš priklopiš. Tak da če boš šel na odpad moraš tud te konektorje proč poščipat ker ti bo drugač edn manjkal. Če dobiš te števce mi povej ti bom bolj natančno napisal kam imam jaz priklopljeno. Na ker kabl in točno na kero mesto pri konektorju. Je čist komot sam bi mogu it v avto pogledat kako točno je že ker se na pamet ne spomnem.
Tak da nabavi si te števce z obratomirjem pol bomo pa naprej.
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov