Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

PiNkZ PoWeR
Novinec

Kraj: maribor

Napisal/-a PiNkZ PoWeR So dec 25, 2004 9:39 pm

nevem kdo je napisal da bo UNIKAT.... mislim 3 ibize so v mariboru z takimi odbijači....
drugač to ibizo kaj pa si slikal pa ima takšne odbijače kot ti pa ga jaz poznam... drugač men osebno dobro zgleda.... sam ni UNIKAT... :lol:

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat So dec 25, 2004 9:47 pm

Da se razumemo moj body kit ni unikat kar bi blo zlo cool sam men je carzon kit tko ubitačen da sm ga moral imet oz. ga imam hehehehe
Poznam tut jst kolega ki bo isti kit kupil men je tak ful lep in hud tko da mi dol visi če ni unikat je pa res da so unikatni avti lepši za pogledat sam kaj ko pri nas jeba država z temi homo stvarmi sj bo kit je doma jst spat nea morem aja ej če res poznaš tega tipa ki ma ta kit gor a mi lahko prosim daš kak kontakt od tipa ker bi ga mel par stvari za vprašat
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

PiNkZ PoWeR
Novinec

Kraj: maribor

Napisal/-a PiNkZ PoWeR So dec 25, 2004 11:29 pm

grem ju3 v mehiško v maribor kje sma skupaj delala pa ti dam cifro... pa se zmenita kaj te zanima...

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Ne dec 26, 2004 10:51 pm

No lepo prosim ker mam ene par vprašanj zanj
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Omelo Ne dec 26, 2004 11:24 pm

Sm, lepo prosm, dej še dva auspuha si napel, kr je lukna narjena v odbijaču in brez zgleda totalno, ampk res totalno glupo.

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Po dec 27, 2004 10:13 am

Pr tistih dveh luknjah ki sta namenjeni za izpuh bi mrežca auspuh pride pa na sredi v tisti udolbini
Zgledalo bo nekako tkole sam da pride drug auspuh ovalen in ne tak
Slika

Uporabniški avatar
habbich
Poznavalec foruma

Napisal/-a habbich Po dec 27, 2004 12:43 pm

sej carzone nima TUVa, al kak?
Pa seat ce bos mislis kej lexuske kupovat, me kontaktiri, ker bi jest te tvoje originalne vzel

Uporabniški avatar
accent lover
Novinec

Kraj: Ljubljana/Vič

Napisal/-a accent lover Po dec 27, 2004 12:45 pm

ja zdej te razumemo zakaj nemores spati ampak je vsej pr teb doma zato zj vsk dan lepo zaklepaj grazo da nav slucajn zginu :lol: :P

Drgac pa zlo lep kit pa se barva je lepa pa se avto pa se ............. Res pohvale vredno

LP VSEM IN SRECNO NOVO LETO :D

dean007
Novinec

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a dean007 Po dec 27, 2004 1:11 pm

habbich je napisal/-a:sej carzone nima TUVa, al kak?
Pa seat ce bos mislis kej lexuske kupovat, me kontaktiri, ker bi jest te tvoje originalne vzel

Habbich kolk bi pa dal za luči?Bi jaz mogoče svoje prodal :D

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice Po dec 27, 2004 1:58 pm

A se men sam zdi a tele bodykite na tele Seate tlačjo kot dodatno opremo? Skor ze vsak mulc s seatam ma tale bodykit ;) sej ne rečem, zgleda hudo zravn pa edn dobr trž tole ;)
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 Po dec 27, 2004 2:11 pm

habbich je napisal/-a:sej carzone nima TUVa, al kak?

Habič, NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :?
Zakaj vozniki hond v dežju vozijo tako hitro? Ker bežijo pred rjo :D

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em Po dec 27, 2004 2:23 pm

ej kaj pa nisi kej druzga nabavu ker če majo že 3-je v mb zakaj bi moru bit ti isti no sej je hud kit pa to sam usen če bi že jest kupoval bi probu bit čim bl drugačen samosvoj, UNIKAT :lol:
no sej me štekate...

drugač pa vse pohvale za bodykit in ostalo
LP

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Po dec 27, 2004 3:33 pm

Habbic luči nebom prodajal saj pridejo gor blende kot na slikah tko da poskusi kje drugje dobit luči pa po mojem na rumenem avtu lexus ne paše ali pa nevem.
Ja Carzon ima TUV tko da se da homolo uredit
@ice&DJ E.M. Vem tudi jst za par tehle body kitov sam men je tok hud da če tut bi blo pr nas 100 takih body kitov bi jst kupu tega ker drugi mi niso všeč ala MsDesign in podobni kjer so samo neki ku**evi podaljški ne me narobe razumet sam men je tale kit hud tko da sm prow vesel da ga imam v garaži :):):):):):):):)
Lahko pa se zgodi da bom zadevo malo spremenil pri ustyle še nevem se mormo pogovorit hehe
LP SEAT

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Po dec 27, 2004 7:39 pm

PiNkZ PoWeR je napisal/-a:nevem kdo je napisal da bo UNIKAT.... mislim 3 ibize so v mariboru z takimi odbijači....
drugač to ibizo kaj pa si slikal pa ima takšne odbijače kot ti pa ga jaz poznam... drugač men osebno dobro zgleda.... sam ni UNIKAT... :lol:

:roll:
Sori, ker nisem iz Maribora... Če ne, bi to vedel.
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
WRC555
Uporabnik

Napisal/-a WRC555 Ne jan 02, 2005 10:42 pm

Se en primer istega kita v drugacni barvi :shock: :twisted: Za moj okus ena najlepsih ibiz.

Slika

Slika
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov