Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
timm
Novinec

Za mojstre

Napisal/-a timm Sr jan 05, 2005 2:44 pm

Bi znal kdo tole naredit tako, da bi bili robovi bolj ostri in ne tak stopničasti? Jaz sem nekaj poskušal, pa ni nikakor ne uspe.
Ne znam priložiti slike, zato sem napisal naslov, kjer sem jih našel: www.tuning.fr/compts

Gre pa za števce za Nissan Sunny (tist model do 220 km/h)

Hvala.[/url]

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Če jan 06, 2005 9:55 am

Problem je, ker imajo oni to kot vzorec da to stvar potem pri njih naročiš. Najlažje narediš, da si to sliko shraniš (da maš obliko), vzameš ven svoje števce in izmeriš kako veliki so in potem ali s Photoshopom ali s kakšnim Corelom narediš take kot bi ti rad, totalno custom, tudi fonti in slikce gor.

Jaz bi za svojega to že zdavnaj naredil, ampak mam od zadaj osvetljene in ni tko enostavno.
Slika

Uporabniški avatar
timm
Novinec

Napisal/-a timm Če jan 06, 2005 11:07 am

Pa saj imam jaz tudi od zadaj osvetljene. A je to res problem? :-(
Jaz sem se pa že veselil... Imam pa ravno zdele pred sabo števec (odprt), pa ne vem, če bi potegnil kazalce dol al ne, ker imam občutek, da ne bodo nikoli več na tistem mestu, kot so sedaj. :-)
Sem pa razmišljal o tem, da bi dal paust papir kar vrh teh podlag, ki so sedaj, pa bi samo številke občrtal, da bi šla svetloba skozi.
Kako se pa potem kazalci nazaj dajo tako kot bi naj bili?

Uporabniški avatar
alen.homer
Nov uporabnik

Kraj: BRKINI

Napisal/-a alen.homer Če jan 06, 2005 11:38 am

A ve kdo mogoče še za kakšno drugo stran v angleščini mogoše ker teh francozu ne razumem!!!Do seda sem pa sam pri njih zasledil da imajo podlago za števce za punto mk2!!!
Imam tud jaz ta problem da imam osvetlitev odzadaj!!!
Lp
Alen

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Napisal/-a Nixxon Če jan 06, 2005 12:15 pm

timm je napisal/-a:Pa saj imam jaz tudi od zadaj osvetljene. A je to res problem? :-(
Jaz sem se pa že veselil... Imam pa ravno zdele pred sabo števec (odprt), pa ne vem, če bi potegnil kazalce dol al ne, ker imam občutek, da ne bodo nikoli več na tistem mestu, kot so sedaj. :-)
Sem pa razmišljal o tem, da bi dal paust papir kar vrh teh podlag, ki so sedaj, pa bi samo številke občrtal, da bi šla svetloba skozi.
Kako se pa potem kazalci nazaj dajo tako kot bi naj bili?

Točno, sej ma Sunny tud to, sej smo ga mel.

Ja, če bi blo na pausu pol kul, slabše bi svetilo sicer. A ti bi mel tud števc do več al samo kkšno slikco gor? Ker če ne lahko enostavno nardiš eno okroglo nalepko z nekimi besedami (GTR, Nismo,... al kej tazga) al pa slikco pa je. Ponoči se ne bo svetilo ampak klinc, can't have it all. Drgač se pa rabi druge šajbe, ne samo folije če maš zadaj osvetljeno.
Slika

Uporabniški avatar
timm
Novinec

Napisal/-a timm Če jan 06, 2005 12:41 pm

Že že, ampak bi vseeno rad dal podlago dol, da bi jo poskeniral. Ker kar na pamet pa ne znam narisat črtic za kilometre in pa obrate in vse take stvari.

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Napisal/-a Nixxon Pe jan 07, 2005 8:51 am

Uf, za sestavo števcev pa ne vem, se nikoli nisem s tem ukvarjal.
Slika
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov