Hum. Ko še nisem imel avta sem govoril "samo da ga enkrat nabavim", pa dam mir z avtom. Ja, to bo. Sedaj, po mesecu dni ko ga imam mi že ni dovolj "oskubljena" verzija. Rad bi se podal na pot stylinga mojega prašička

. Naj že zdaj povem, da sem človek, ki ni ravno vešč stylinga, niti nimam časa (služba in to

, tako da bi rad naredil zadevo na način plačam/naredi. Kakšne dirke odpadejo, nisem za to, rad pa vidim, da je avto na pogled lep =). Torej, prebral sem veliko postov, nekaj že vem, kaj dati na njega. Vas prosim samo za popravke/pripombe in morebitne info. oseb/trgovin v LJ, za katere veste, da to naredijo/prodajo in zmontirajo kar bi jaz imel. Ok, malo sem razmišljal in bi začel takole. Avto je Punto 60, letnik .98 (žal) petvratni, SX izvedba. Torej ima odbijače v barvi avta. Kar sem zdaj dal v njega je Pionner-jev avtoradio, JBL zvočniki spredaj in Pionner zvočniki zadaj montirani v polico. Moj styling bi pa bil nekako takle:
- Sprednji žmigavce bi menjal za one v beli barvi (kje se to kupi/kdo mi to zmontira)?
- v barvo avta bi prebarval še vse kljuke na vratih (ogledala so že v barvi avta)
- ALU platišča bi dal gor 15", petkrake (kdo ve katere in da imajo dobro razmerje cena/kvaliteta). Ne rabijo bit pregrešno draga, najcenejša pa tudi ne.
- lexus zadnje luči (z homolomo) DA ali NE?
- podaljški odbijačev, širši pravgovi, en normalen spojler zadaj (se to kupi z papirji?)
- temne šipe (kje v LJ za dobro ceno, dobro narejeno?)
- meglenke - podolgovate (kje to kupit/kdo zmontira?)
Mogoče se še kaj spomnim. V glavnem, naj povem še enkrat, nisem človek ki bi imel čas tekat po odpadih in iskat kakšne zadeve, najrajši bi videl da mojster odpelje avto in ga čez par dni pripelje nazaj "stajliš" po mojem okusu, he, he

Zato bi bil bolj vesel varijant v stilu strgovina/kupim/montaža/adijo...
Verjetno smešno vprašanje, ampak vseeno, obstaja pri nas štacuna kjer bi vse želje povedal, plačal, naštimajo in pridem po avto?

Verjetno ne. OK, dost smeha in heca, gremo na pot sylinga, z vašimi morebitnimi informacijami in nasveti pa bo pot še lažja. Hvala!