Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
BaSe
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a BaSe Po apr 14, 2003 12:17 am

Hmmmmm Kak bi pa meni širili blatnike, mam namreč plastične :cry: :cry: (OPEL Corsa B)

hmmm kakšna mnenja, ker mi tut gume malo rajsajo, tak da blatnike za 1cm treba vun potegnit... :oops:

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Napisal/-a dobek Po apr 14, 2003 6:18 am

BaSe je napisal/-a:Hmmmmm Kak bi pa meni širili blatnike, mam namreč plastične :cry: :cry: (OPEL Corsa B)

poznas fen za barvo lupit? :twisted:
SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!

PEUGEOT_S16
Nov uporabnik

Kraj: KRANJ

Napisal/-a PEUGEOT_S16 To apr 15, 2003 10:55 am

Ja Fazer ti lahko poširi blatnike in sicer je cena 10000 na os se pravi 5000 sit po blatniku, pogoj je da niso bili še nikoli kitani ker drugače se lahko zgodi da kit odleti in je potem potrebno blatnike še barvati, v nasprotnem primeru ti jih poširi brez barvanja. Max. ti jih lahko poširi 2,5 cm, plastičnih pa žal še ne more širiti.

LP

Uporabniški avatar
Tuningcar
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a Tuningcar To apr 15, 2003 7:16 pm

OOO, Peugeot 206 a si prisel se na ta forum pofirbcat? Sej se vec dogaja, kot na suxu, tam se itak sam kregajo pa jebajo:(

LP,Sandi
Slika

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Kraj: preseljen iz MB v toti LJ na Bežigrad

Napisal/-a zoranwagen To apr 15, 2003 7:25 pm

BaSe je napisal/-a:Hmmmmm Kak bi pa meni širili blatnike, mam namreč plastične :cry: :cry: (OPEL Corsa B)

hmmm kakšna mnenja, ker mi tut gume malo rajsajo, tak da blatnike za 1cm treba vun potegnit... :oops:

V eni tuning reviji sem za tebe videl dve verziji:

1. plastični deli dol pa potem širit
2. od kadetta GSI robi blatnikov gorprišvasani

Drugače pa sem skoraj vsepovsod bral, da ko blatnik širijo potem rob zalijejo s cinom in skitajo ter pobarvajo. Mogoče širitve 1cm bi šle brez barvanja!
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov