Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

CEX
Nov uporabnik

BOCNE LETVICE...

Napisal/-a CEX Če apr 17, 2003 12:27 pm

Tud jest mam en problem in sicer zelo rad bi pobarvou ali pokromirou, kakor kol ze, letvice na vratih in odbijacih, ki so trenutno crne barve. Problem je v tem da mi je un frajer Fazer reku da so te letvice na Polotu nekak prlimane in ne nataknjene in da on tega ne bi upou dol jemat in me zanima, ce ma kdo kaksne podobne izkusnje s tem in ce se to da kako zrihtat, ker tak avto se mi sploh ne dopade :x

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Napisal/-a dobek Če apr 17, 2003 12:32 pm

najboljse, da vprasas kakega kleparja kako jih dol vzet, da ne poskodujes barve
problem je potem edino odstranit vse ostanke lepila in dobit dovolj tanek in mocan dvostranski lepilni trak
SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!

Uporabniški avatar
Need_Power
Stalni uporabnik

Kraj: Lenart

Napisal/-a Need_Power Če apr 17, 2003 9:53 pm

Te letvice se 100% dajo odstranit, sicer nimam pojma kak ampak se dajo. Najboljše da vprašaš na kakem VW servisu kakega mehanika/kleparja/ličarja, bo 100% vedel. Drugače pa jih tut lahko daš pri pooblaščenem servisu štrihat, cena je tak na oko 40 jurčkov (za golfa IV, ampak verjetno je za polota cena čist ista).

Ajde

Uporabniški avatar
din
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a din Če apr 17, 2003 9:56 pm

kolikor je meni znano je zelo dobrodošel fen in potrpljenje :wink:
Slika

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Sale Če apr 17, 2003 10:17 pm

No teh letvic vsekakor ni noben užitek dol vlečt - še večji šmorn jih je pa potem nazaj gor lepo in trajno dat. Sem vidu že v praksi kako zna bit to zaj*** delo. Da pa sevede se narest - samo res naj ti to kdo dela, ki že ima izkušnje s tem :wink: .
Slika Slika

Uporabniški avatar
Fiat Tipo
Uporabnik

Kraj: Idrija

Napisal/-a Fiat Tipo Ne apr 20, 2003 12:44 pm

Pri Taljanu so prilimane z obojestranskim samolepilnim trakom. Jest sn jih prvič avtomatsko dol dal (beri porajsal v ograjo) Ko sn pa druge na odpad sel iskat sn jih z "špohtlnom" (ne vem kak se drgač reče )dol dal .Pač lohk z enim zelo tankim plehom z vrhnje strani dol potiskaš-zarežeš med vrati in letvico. Problem je ker če jih na grobo dol spraviš se letvica tolk skrivi da jo ni več mogoče poravnat je nek drug material v plastiki . Pa pazi da ne podrsaš laka na vratih.

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a WhiteCell Ne apr 20, 2003 1:02 pm

Fazer ma izkušne..
men je dal 5m te letvice kromane.. sam jest jo rabm za armaturo..lim je dvostranski.. pa full mocn...

pomojem bo on najbols vedu
V8 POWER

gusti
Nov uporabnik

Napisal/-a gusti Ne apr 20, 2003 2:31 pm

dol jih že nekak dobiš, gor pa najboljše s silikonom, pa pištolo mal napacaš pa pritisneš, ne gre nikamor več!
Drži kot pribito!
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost