MasterMix je napisal/-a:Sm vidu ene žarnce na netu k jih model prodaja mislm da sol neki plazma power al neki tazga i je imitacija xenona pa me zdej zanima če je že kdo mel ikušnje s tem.
(safrane) : ja mam že--zakon stari ti rečem--sam pri vgradnji je serviserje mal jebal k niso kuj vedl kam bi predgrelce vgradili-pritrdili no ampak jim je le uspelo.
ja je pa hudo--tko dobr zgleda pa še hudo se vid
lp
johny
NO SM PA ZDEJ PREJŠN TEDEN V NEMČIJI NAROČU PRAV ORIGINAL XENON-KOMPLET OD NAJBOLJ ZNANE FIRME ZA LUČI: HELLA
prišlo me bo sicer ca. 980€ = 210.000 sit
SAM BOM PA DOBU RES VSE:
2x predgrelca
2x nastavka
2x kabla
2x xenon-žarnici
(ker sem rabljeno nabavil)
DrSergioDJ je napisal/-a:SAFRANE je napisal/-a:pi**** če mam za safrane-a bom pa tut za ene xenonke mel=lepo te prosm no....sej nimam r5 !
lp
johny
lol, ko da je safran neki ful classy, nedostopni avtosej ne recem, sej je limuzina, sam ne ga pa zdej povzdigovat, ko da mas novo meco s klaso amg pa kaj ti jst se vem
maky je napisal/-a:http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?t=1428&postdays=0&postorder=asc&start=0
http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?t=1430
hum safrane kej znano? skor copy paste si naredu![]()
![]()
![]()
pa tole datira že 4 mesece nazaj tko da vidm da se ni glih kej preveč spremenilo.
sicer pa pojasni malo tole:(safrane) : ja mam že--zakon stari ti rečem--sam pri vgradnji je serviserje mal jebal k niso kuj vedl kam bi predgrelce vgradili-pritrdili no ampak jim je le uspelo.
ja je pa hudo--tko dobr zgleda pa še hudo se vid
lp
johny
in čez 4 meseceNO SM PA ZDEJ PREJŠN TEDEN V NEMČIJI NAROČU PRAV ORIGINAL XENON-KOMPLET OD NAJBOLJ ZNANE FIRME ZA LUČI: HELLA
prišlo me bo sicer ca. 980€ = 210.000 sit
SAM BOM PA DOBU RES VSE:
2x predgrelca
2x nastavka
2x kabla
2x xenon-žarnici
no pojasni malo tole.a maš zdej xenon-ke al mau folk nateguješ in se hvališ da nekaj imaš???
pa u teh 4 mesecih ce je cena skor podvojila.![]()
malo pojasni
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov