Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
cardynal
Novinec

Kraj: slovenj gradec

Napisal/-a cardynal To feb 15, 2005 10:24 pm

hvala hvala
pride zdj neki bolsega novega sam da bo mal bol toplo da e lahk zadeva nadaljuje :P
bo pa veliko lepse pa bolse ko pa tole tole je bol testiranje pa meu sem en kup tezau zraun ki jih pac zdj upam ne bo vec sj vete na napakah se ucimo :)
kaj vas pa zanima lahk tud na pm

Uporabniški avatar
cardynal
Novinec

Kraj: slovenj gradec

Napisal/-a cardynal To feb 15, 2005 10:28 pm

aja kje dobit materjal hm kak kemo al pa merkur drgac se pa dobi mislim da se rece poliester kit ko mas use tkanino pa poliester ze use v kompletu sam je ful drago pa se ne splaca tak kupvat rabo bos ful tega sranja ce hoces vreo nardit aja pa se neki piporocam da se nardijo prvo lesene skatle in se pol okrog dela z poliestrom ker je mal razlike v zvoku nop usaj za mene ;) tak da zdj bom probu nardit prvo leseno kisto pa pol poliester crez bomo vidli kak se bo odneslo kaj se aja pa pazit je treba na razmerje ko mesate poliester pa vlago ker cene se hudic ne strdi pa da je ne vem kaj :roll:

Uporabniški avatar
Cash
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cash To feb 15, 2005 11:09 pm

Stari, dobr si to naredu, jst sm sam :shock: :shock: :shock: , ko sm vidu končni izdelk.
Bravo :clapclap
Sej za 250 rms-a te pride zaprta škatla okol 23-25 l volumna (pri zaprtih škatlah je volumen manjši, kot pri škatlah s porti), pa tudi hitrejša odzivnost zvočnika je in bas je nižji

Uporabniški avatar
none
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a none Sr feb 16, 2005 8:56 am

Tudi z moje strani pohvale cardynal! Full full lepo narejeno - keep on the good work ;)
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov