Evo jst bom napisal kako se meni zdi, drugi me bojo pa že popravil če bo treba. Skratka, miljon bo najbrž kar zadosti, čeprav je pri teh stvareh težko vnaprej ocenjevat.
Čip tuning za bencinarje je pri nas zaenkrat še bolj redka zadeva. Seveda če boš zamenjal čip, zamenjaj še odmični gredi - pridobil boš nekje do 15 konjev, cena pa bo vsaj ene 130 tisočakov (rajši več).
Neonska osvetlitev ni tak problem - če boš hotel imeti dobro narejeno boš odštel cca. 40k.
Platišča 15 col + gume - okrog 160k, če boš vzel 16 ali 17 col bo cena vrtoglavo narastla vsaj na 250 ali 300 tisočakov.
Xenon - ne vem kako si si zamislil, ampak je to precej neizvedljivo oz. povezano z neverjetnimi stroški
Temnenje stekel - vprašaj pri AW Design ali LLumark,... cena okrog 50k (če se ne motim)
Športni filter te bo koštal okrog 15k (vprašaj v A3M Lj.)
Izpuh po moje tud ne bo tak problem, ti ga bo pa nekdo moral prav posebej narest, ker tipskega najbrž ne boš dobil, da bi bil takšen. Cena po moje okrog 50, 60 tisočakov
Ves plastični bodykit te bo pa tud ene 150k sit prišel (z barvanjem) - seveda odvisno od tega kaj želiš.
Drgač pa tko kot sem reku - tele cene sem jst ocenil približno, glede na to koliko poznam te zadeve. Če ima kdo bolj natančne info. naj me popravi

.