Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Freshvictim
Novinec

Spojlerji......podalski....pragovi

Napisal/-a Freshvictim Po apr 28, 2003 2:16 pm

Mene zanima kje dobiti komplet odbijace seveda predelane in ne serijske??? in da ima vso dokumentacijo za tehnicne preglede~

PA rad bi kupil kaj novega kaj takega ki nima vsak, ali mi lahko napisete par proizvajalcev po slo. ki za to tudi nudijo papirje...

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a WhiteCell Po apr 28, 2003 3:03 pm

Fazer d.o.o
cena je sicer velika..samo bos mel unikatno in papirje... rang >300k sit... ce hoces unikat
V8 POWER

Freshvictim
Novinec

Napisal/-a Freshvictim Po apr 28, 2003 8:43 pm

No meni se gre, za haubo,sprednji zadnji odbijac, ter pragovi..... to bi rad imel nekako unikat, ker to kar folk nametava je too much, pac pocen zato majo vsi enako.... in se mormo drugi matrat!

Ali za lastno izdelavo oz. da bi dobil samo kalup, in da bi sam vlil, nebi nikjer dobil nic potrjenega, pac da je kalup........ ulitek tega pa je tocno za ......

Uporabniški avatar
KrEn17
Nov uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a KrEn17 Po apr 28, 2003 10:24 pm

no k je glih govora teh stvareh nebi rd odperu nove teme am zanima me pa kaj je z papirji oz z copsi ce mas ti kj svojga doma narejenga al pa da das z enga druzga avta na drugo kaj je v tem primeru?
Slika

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Po apr 28, 2003 11:51 pm

KrEn17 je napisal/-a:no k je glih govora teh stvareh nebi rd odperu nove teme am zanima me pa kaj je z papirji oz z copsi ce mas ti kj svojga doma narejenga al pa da das z enga druzga avta na drugo kaj je v tem primeru?

za copse mora bit homologirano, za homologacijo doma narejenih zadev, pa moraš podat točen načrt izdelka in še potem včasih komplicirajo
Slika

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Napisal/-a WhiteCell To apr 29, 2003 8:05 am

RegY... pri nas se neda homologirati doma narejenih spojlerjev.. sem prejsni teden klical na LPP in ge g. Zajhc rekel da je nemogoce..sm reku da kes ni omejitev.. je reke nemogoce
V8 POWER

Freshvictim
Novinec

Napisal/-a Freshvictim To apr 29, 2003 5:08 pm

Torej je treba dati vec kesa in se naredi unikat, ter je stvar homologirana!

P I Z D A pa tak zakon!

AL se lahko dobi iz TUJINE SPOJLERJE, oz. kak dokument rabis da zadevo homologiras!

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Napisal/-a WhiteCell To apr 29, 2003 5:22 pm

normalno vse kar je nemsko... :)
tisti TUV k mi skos flancamo.. izvira iz nemcije...
V8 POWER

Uporabniški avatar
ule
Uporabnik

Kraj: Babno Polje

Napisal/-a ule To apr 29, 2003 9:34 pm

Kaj pa če kupiš en spojlerje s TUV certifikatom (takšne čist navadne), malo ceneje, pol pa jih sam predelaš ali daš komu predelat. Kaj ma potem tak spojler tud TUV certifikat? Sej če je prov narjeno pa pobarvano zgleda kot original, samo da ima še ene par zračnikov in zakrilc več. Kolikor vem v tem certifikatu ni narisan kakšen spojler je..... :?: :?: :?: :?:

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY To apr 29, 2003 10:42 pm

ule je napisal/-a:Kaj pa če kupiš en spojlerje s TUV certifikatom (takšne čist navadne), malo ceneje, pol pa jih sam predelaš ali daš komu predelat. Kaj ma potem tak spojler tud TUV certifikat? Sej če je prov narjeno pa pobarvano zgleda kot original, samo da ima še ene par zračnikov in zakrilc več. Kolikor vem v tem certifikatu ni narisan kakšen spojler je..... :?: :?: :?: :?:

jaz sem razmišljal o tem

prvo daš homologirat, pol pa daš popravit malenkosti :)

recimo jaz sem hotel spremenit to, da bi mi na podaljšku ven vzeli mrežico pa potem dali noter plastične prečke... ko je homologirano noben več ne preverja

LP!
Slika

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Sr apr 30, 2003 8:28 am

ule je napisal/-a:Kolikor vem v tem certifikatu ni narisan kakšen spojler je..... :?: :?: :?: :?:

kokr jst vem je točno narisan se pravi vse 3 dimenzije.
ti bom zagotovo čez (upam) 1 tedn povedu ko jaz dobim moje stvari
SlikaSlika

Uporabniški avatar
ule
Uporabnik

Kraj: Babno Polje

Napisal/-a ule Sr apr 30, 2003 9:07 am

Ko sem jest kupoval spojlerje za golfa pri unem tipu v Horjulu sem ga vprašal za TUV certifikat. No rekel mi je da nima pač homologiranih izdelkov ker jih pač ni potrebno met "zaenkrat". Mi je pa pokazal TUV certifikat od enega nemškega spojlerja in na njem ni blo nič narisano samo serijska številka je bla napisana enaka kot tista ki je bila odtisnjena na spojlerju.In to je to se mi zdi........... :?:
Povej če je kako drugač :?:

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Napisal/-a WhiteCell Sr apr 30, 2003 9:39 am

mnarky.. ja na tuvu pise... sam u homo kartonski pa ne :)
s to je vazn
V8 POWER

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Sr apr 30, 2003 10:32 am

TechnoBoy je napisal/-a:mnarky.. ja na tuvu pise... sam u homo kartonski pa ne :)
s to je vazn

ja sej!uprašanje je blo če piše v tuv kartončku.
itak da daš najprej homologirat pol pa predelat in ker že imaš vpisane ni problema.usaj pomoje je tko najboljš.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Napisal/-a WhiteCell Sr apr 30, 2003 1:00 pm

v homo kartoncku ni nic napisanih mer.. saj kokr se jest spomnem..dej nej en poskeniuran kartoncek napopa da vidmo...pomojem je samo kasn psojler.. pa proizvajalec.
V8 POWER

Freshvictim
Novinec

Napisal/-a Freshvictim Sr apr 30, 2003 7:59 pm

Sepravi mi govorimo o spojlerjih, ali samo o podalskih, ali za podalske dobis homologacijo???

Pa verjetno za zadnji spojler nad zadnjo sipo, je tud treba met dolzino ker eni so mel prevelike pa so jih morali dol pobrat *samo je verjetno spet tukaj haklc, o hom...*

Skratka koliko pa pridejo original oz. najcenejsa TUV potrjena varjanta??? pa kje to najdt, sem klical po oglasniku pa noben sploh ne ve da rabis sedaj imeti TUV...

Uporabniški avatar
Neon
Stalni uporabnik

Kraj: Krško

Napisal/-a Neon Sr apr 30, 2003 9:09 pm

Ja, Fazer dela unikate.....
Kaj pa tisto se da vpisat?
Lambo door sistemi
Slika

Today Tomorrow Toyota
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten