Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Andy
Poznavalec foruma

Kraj: sLOVEnija

Barvanje smerokazev (Megane)

Napisal/-a Andy To apr 22, 2003 12:15 pm

Rad bi si pobarval zadnje smerokaze na Meganu, ki so sedaj rumene barve na rdeče. Sem že videl na nekaj Meganih in mi je zelo všeč. Zj pa ne vem, ali naj si kupim lak za plastiko v obliki spreja in jih posprejam ali naj si raje kupim rdečo folijo in jih prelepim???
Pa še to, kaj bodo pa na tehničnem mogoče kej težili?

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice To apr 22, 2003 7:54 pm

A ma kdo kakšno idejo kako naj oranžne Clio III žmigovce dam v bele?

Original pri Renaultu je 1.kom za 2800 sit, v A3M so pa styling varianta za 7000 sit... kar drago za par žmigavcev, kajne? Tanovi jesen 2002 clioti imajo že vsi bele, tko da ... a kdo zamenja? ;)
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

Uporabniški avatar
BESTJA
Nov uporabnik

Napisal/-a BESTJA To apr 22, 2003 8:06 pm

Jaz sem se odločil za folijo iz čisto preprostega vzroka. Te koče je*** na tehničnem ali policaj, samo primeš in odlepiš, če pa imaš pobarvano je pa mal več "dela". :wink:
HITRA BRZINA - GVIŠNA SMRT

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d To apr 22, 2003 8:09 pm

BESTJA je napisal/-a:Jaz sem se odločil za folijo iz čisto preprostega vzroka. Te koče je*** na tehničnem ali policaj, samo primeš in odlepiš, če pa imaš pobarvano je pa mal več "dela". :wink:

Kaj dosti dela tudi ni z odstranjevanjem spreja, se dobi en sprej ko pospiras in zbrises barvo dol!! Baje gre tudi z razdedcilom oz nitrotom itd...

Uporabniški avatar
BiMMER
Moderator foruma

Kraj: Lucija, Slovenija

Napisal/-a BiMMER To apr 22, 2003 9:17 pm

Meni osebno je še vedno veliko bolje s folijo kot s spreyem. Na tehničnem boš najbrž imel težave s tem!
-JuRE-
BMW F30, bj. 2017

Uporabniški avatar
polo_16V
Nov uporabnik

Kraj: obala

Napisal/-a polo_16V To apr 22, 2003 9:43 pm

monster_d je napisal/-a:
BESTJA je napisal/-a:Jaz sem se odločil za folijo iz čisto preprostega vzroka. Te koče je*** na tehničnem ali policaj, samo primeš in odlepiš, če pa imaš pobarvano je pa mal več "dela". :wink:

Kaj dosti dela tudi ni z odstranjevanjem spreja, se dobi en sprej ko pospiras in zbrises barvo dol!! Baje gre tudi z razdedcilom oz nitrotom itd...

Če z nitrom spravljaš dol,sem slišal da žmigavci ščasoma popokajo.Dva primera sem tudi uspel videt.

Uporabniški avatar
Need_Power
Stalni uporabnik

Kraj: Lenart

Napisal/-a Need_Power To apr 22, 2003 9:58 pm

ice je napisal/-a:A ma kdo kakšno idejo kako naj oranžne Clio III žmigovce dam v bele?

Original pri Renaultu je 1.kom za 2800 sit, v A3M so pa styling varianta za 7000 sit... kar drago za par žmigavcev, kajne? Tanovi jesen 2002 clioti imajo že vsi bele, tko da ... a kdo zamenja? ;)

Saj pa 5 jurjev za bele žmigavce (original renojeve) pa ja ni dosti dnarja, kaj ti misliš? Pa rumene boš tudi sigurno prodal za kaka 2 jurja preko salomonca.

Ajde

Galantfrik
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Galantfrik To apr 22, 2003 11:09 pm

Need_Power je napisal/-a:
ice je napisal/-a:A ma kdo kakšno idejo kako naj oranžne Clio III žmigovce dam v bele?

Saj pa 5 jurjev za bele žmigavce (original renojeve) pa ja ni dosti dnarja, kaj ti misliš? Pa rumene boš tudi sigurno prodal za kaka 2 jurja preko salomonca.

Ajde

Se strinjam - Če bi jst hotu dobit bele žmigauce za svojga... Hmm, sm jih najdu ja, sam k me je na rit vrglo zarad cene - 175USD za par + poštnina + carina (ki pa pride še dodatnih 100 USD) to je enih 50 jurjev, ki jih pa za bele žmigauce ne "morem" dat...
:lol:
Ti si kr nove original za Cliota kupi - ni drago...
Slika

Uporabniški avatar
HORSE
Poznavalec foruma

Kraj: Promised Land

Napisal/-a HORSE Ne apr 27, 2003 10:44 am

Kakši so to "styling"? Lexus varijanta? Te so men tok besni, da res ni!!! Jih ima Seleš, verjetno ga poznate - en opasan avtoakustičar (SQ)... Sredrn Clio, pa ful napedenan!
Slika

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a WhiteCell Ne apr 27, 2003 10:53 am

folija je vsekakor bol.. ker kaps ti kazni nebo napisal edino v primeru da na kranju dol spravs.. a bos flaso z nitrom okol fural ? :)
pa folija je cenej kot barva + nitro
V8 POWER

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Ne apr 27, 2003 11:43 am

TechnoBoy je napisal/-a:folija je vsekakor bol.. ker kaps ti kazni nebo napisal edino v primeru da na kranju dol spravs.. a bos flaso z nitrom okol fural ? :)
pa folija je cenej kot barva + nitro

Ja to je ze ok ce je luc oz zmigazec ravn!!!
Kaj pa recimo pri jugecu na zadnjih luceh, sploh tam noter ko imajo kresnicko ko je malo vdrena noter!!!
Saj mas ti posprejano ane?

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a WhiteCell Ne apr 27, 2003 12:36 pm

folijo das gor s fenom in se lepo oprime zaobljenih površin :)
ja mam barvano...samo bom zdej dal folije...
V8 POWER

Uporabniški avatar
Tomo
Moderator foruma

Re: Barvanje smerokazev (Megane)

Napisal/-a Tomo Ne apr 27, 2003 1:42 pm

Andy je napisal/-a:Rad bi si pobarval zadnje smerokaze na Meganu, ki so sedaj rumene barve na rdeče. Sem že videl na nekaj Meganih in mi je zelo všeč. Zj pa ne vem, ali naj si kupim lak za plastiko v obliki spreja in jih posprejam ali naj si raje kupim rdečo folijo in jih prelepim???
Pa še to, kaj bodo pa na tehničnem mogoče kej težili?

Sj folija je fajn sam tut sprej ni napačen, pač če greš na tehnicnega saj je lahko s sprejem samo do dolocene mere ce ne pa itak lahko z razlicnimi sredstvi dol sprej spravis.
Jst mam s sprejem pa mi niso nc tezil zarad tega, sam da se vidijo smerokazi ko utripajo, to je tisto pomembno 8)

Uporabniški avatar
k@vka
Novinec

Napisal/-a k@vka Pe maj 02, 2003 12:53 pm

samo neki: kje prodajajo to folijo in kolko stane?
Slika
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov