BESTJA je napisal/-a:Jaz sem se odločil za folijo iz čisto preprostega vzroka. Te koče je*** na tehničnem ali policaj, samo primeš in odlepiš, če pa imaš pobarvano je pa mal več "dela".
monster_d je napisal/-a:BESTJA je napisal/-a:Jaz sem se odločil za folijo iz čisto preprostega vzroka. Te koče je*** na tehničnem ali policaj, samo primeš in odlepiš, če pa imaš pobarvano je pa mal več "dela".
Kaj dosti dela tudi ni z odstranjevanjem spreja, se dobi en sprej ko pospiras in zbrises barvo dol!! Baje gre tudi z razdedcilom oz nitrotom itd...
ice je napisal/-a:A ma kdo kakšno idejo kako naj oranžne Clio III žmigovce dam v bele?
Original pri Renaultu je 1.kom za 2800 sit, v A3M so pa styling varianta za 7000 sit... kar drago za par žmigavcev, kajne? Tanovi jesen 2002 clioti imajo že vsi bele, tko da ... a kdo zamenja?
Need_Power je napisal/-a:ice je napisal/-a:A ma kdo kakšno idejo kako naj oranžne Clio III žmigovce dam v bele?
Original pri Renaultu je 1.kom za 2800 sit, v A3M so pa styling varianta za 7000 sit... kar drago za par žmigavcev, kajne? Tanovi jesen 2002 clioti imajo že vsi bele, tko da ... a kdo zamenja?
Saj pa 5 jurjev za bele žmigavce (original renojeve) pa ja ni dosti dnarja, kaj ti misliš? Pa rumene boš tudi sigurno prodal za kaka 2 jurja preko salomonca.
Ajde
ice je napisal/-a:A ma kdo kakšno idejo kako naj oranžne Clio III žmigovce dam v bele?
TechnoBoy je napisal/-a:folija je vsekakor bol.. ker kaps ti kazni nebo napisal edino v primeru da na kranju dol spravs.. a bos flaso z nitrom okol fural ?
pa folija je cenej kot barva + nitro
Andy je napisal/-a:Rad bi si pobarval zadnje smerokaze na Meganu, ki so sedaj rumene barve na rdeče. Sem že videl na nekaj Meganih in mi je zelo všeč. Zj pa ne vem, ali naj si kupim lak za plastiko v obliki spreja in jih posprejam ali naj si raje kupim rdečo folijo in jih prelepim???
Pa še to, kaj bodo pa na tehničnem mogoče kej težili?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov