Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Kraj: Kranjsterdam

Napisal/-a BlackWind Sr mar 09, 2005 10:37 am

PaGeR je napisal/-a:
BaSe je napisal/-a:potrdilo o vgradnji rabiš pri fedrah, pa pri mašini...

Pri mašini ne rabš ;)

Pa na LPPju rabš samo potrdilo o vgranji ferdrov, pa nobenga filtra pa ostale šare k jih strelate ;)

LP

ja pager tko kot je ze en reku....glede na to da imamo (imajo) vsak svoje izkusnje z LPP-jevci, pol nam to jasno da vedeti da se sami ne vejo kaj hocjo, pa kaj mora in kaj ne sme biti tako ali drugace :) :lol:
evo ze jest mam eno izkusnjo...recimo habich je s kolegom sred zime letu na homolomo felten...jih je meu v prtlaznku vse 4ri pa z gumami namontiranimi in je dal papirje pa je blo...jest pa klicem vcerej na homologacijo (tehnicni) in sem pac reku ce bi pred 15tim prpelu na homolomo ce lohka v prtlaznku prpelem...pa je reku NE platisca morajo biti na vozilu :)
mogoce zato ker se ze bliza tisti datum...sam ni pa logike ane...
Lp

Uporabniški avatar
dgreso
Uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a dgreso Sr mar 09, 2005 10:58 am

js sem pa menjo fedre v ravnah na koroškem pa so mi rekli da mi ne bojo rihtali homologacije če ne nardim optike! čez 3 mesece sem pa le dočakal papirje! sicer mi pa do dans ni noben hudič rek za kake papirje razn na tehničnem! policaje pri nas boli za fedre!

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Napisal/-a BlackWind Sr mar 09, 2005 11:01 am

dgreso je napisal/-a:js sem pa menjo fedre v ravnah na koroškem pa so mi rekli da mi ne bojo rihtali homologacije če ne nardim optike! čez 3 mesece sem pa le dočakal papirje! sicer mi pa do dans ni noben hudič rek za kake papirje razn na tehničnem! policaje pri nas boli za fedre!

mah sej fedri res niso tolk kriticni! Bolj gledajo da imas za body kit pa ostale spojlerje pa feltne....dobr sam ce je pa prevec avto v podnu se pa tut zna zgodit da ti zatezi, ce porajta :)

ja tko je nikjer ne pise pol da ti policaj sme al pa ne sme vzet tablc :) ce niams kartoncka :)
Lp

Uporabniški avatar
dgreso
Uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a dgreso Sr mar 09, 2005 12:00 pm

sam če bi blo po moje bi dal peticijo vn da bi jo podpisali da bi meli približno tak režim ko nemci če ne kr ameriški (no paper sistem)! velko nas je ko nimamo vseh papirjev! za spojlerje papirje met je ena velka tumarija saj sam sebi kao škodiš nevarn pa nisi čist nč! neka mormo naredit!
LP

Uporabniški avatar
Tomo
Moderator foruma

Napisal/-a Tomo Sr mar 09, 2005 12:02 pm

Če bi le blo to možno kaj naredit bi že, ampak kaj :?:

Pr nas je res treba men za vsako stvar :[] - damn

Uporabniški avatar
dr alessio
Novinec

Kraj: okolica kranja (zadraga)

Napisal/-a dr alessio Sr mar 09, 2005 12:06 pm

dgreso je napisal/-a:sam če bi blo po moje bi dal peticijo vn da bi jo podpisali da bi meli približno tak režim ko nemci če ne kr ameriški (no paper sistem)! velko nas je ko nimamo vseh papirjev! za spojlerje papirje met je ena velka tumarija saj sam sebi kao škodiš nevarn pa nisi čist nč! neka mormo naredit!
LP

ja tle se tud jez podpisem !!!!!!zakaj hudica ne mors met domacih izdelav na avtu pa sej ce clowek logicno pomisle valda da ce delas sam bodykit da bos ornk naredu !!!!!!!!!!vrjetn navs kr neki gor nafuku ampak se potrudu da bos mel za dalj cajta ne pa sam do taprve gostilneeee...........res ne wem zakaj more nasa drzava neki stalno frajarit in bit ne wem kwa use pa kr svoje finte itd. homolomo so uvedl predvsem samo zato ker drzava nek more dobit kes ce ne tko pa od nas !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!res bi lahko neki probal an
ksno peticijo sam klinc k nas nav noben šljivil!!!!!!!!!!!!!!

kar se tice homolomp in tega sranja SLOVENIJA SUCKS sploh uni k so si to izmislil
Slika

Uporabniški avatar
PaGeR
Uporabnik

Napisal/-a PaGeR Sr mar 09, 2005 1:21 pm

dr alessio je napisal/-a:
dgreso je napisal/-a:sam če bi blo po moje bi dal peticijo vn da bi jo podpisali da bi meli približno tak režim ko nemci če ne kr ameriški (no paper sistem)! velko nas je ko nimamo vseh papirjev! za spojlerje papirje met je ena velka tumarija saj sam sebi kao škodiš nevarn pa nisi čist nč! neka mormo naredit!
LP

ja tle se tud jez podpisem !!!!!!zakaj hudica ne mors met domacih izdelav na avtu pa sej ce clowek logicno pomisle valda da ce delas sam bodykit da bos ornk naredu !!!!!!!!!!vrjetn navs kr neki gor nafuku ampak se potrudu da bos mel za dalj cajta ne pa sam do taprve gostilneeee...........res ne wem zakaj more nasa drzava neki stalno frajarit in bit ne wem kwa use pa kr svoje finte itd. homolomo so uvedl predvsem samo zato ker drzava nek more dobit kes ce ne tko pa od nas !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!res bi lahko neki probal an
ksno peticijo sam klinc k nas nav noben šljivil!!!!!!!!!!!!!!

kar se tice homolomp in tega sranja SLOVENIJA SUCKS sploh uni k so si to izmislil

Tukaj je vse lepo pa fajn, sam kakšni izdelki bi prihajalo ven če bi bli vsi domače izdelave?
Sej en k se potrudi je že vredu, samo maš pa tud mojstre k recimo sam tko nardi, da so spodi še šraufi pa ostri robovi pa vse, pa da se komej gor drži!!!
Po tej strani jih morš zastopt, da more bit vsak del a-testiran, ker lahko ti sredi vožnje recimo odpade če maš bolj na falus narejen, pa s tem koga poškoduješ ali povzročiš hudo prometno... in tako naprej .. ;)

LP
Ali obstaja rehabilitacijski center za prehitro vožnjo? :)
Opel Corsa 2.0 16V

Uporabniški avatar
PaGeR
Uporabnik

Napisal/-a PaGeR Sr mar 09, 2005 1:23 pm

BlackWind je napisal/-a:
PaGeR je napisal/-a:
BaSe je napisal/-a:potrdilo o vgradnji rabiš pri fedrah, pa pri mašini...

Pri mašini ne rabš ;)

Pa na LPPju rabš samo potrdilo o vgranji ferdrov, pa nobenga filtra pa ostale šare k jih strelate ;)

LP

ja pager tko kot je ze en reku....glede na to da imamo (imajo) vsak svoje izkusnje z LPP-jevci, pol nam to jasno da vedeti da se sami ne vejo kaj hocjo, pa kaj mora in kaj ne sme biti tako ali drugace :) :lol:
evo ze jest mam eno izkusnjo...recimo habich je s kolegom sred zime letu na homolomo felten...jih je meu v prtlaznku vse 4ri pa z gumami namontiranimi in je dal papirje pa je blo...jest pa klicem vcerej na homologacijo (tehnicni) in sem pac reku ce bi pred 15tim prpelu na homolomo ce lohka v prtlaznku prpelem...pa je reku NE platisca morajo biti na vozilu :)
Lp

Ja telefon je nekaj drugega... Pojdi ke pa se osebno zmeni z Vrtačnikom, pa bo šlo, ker tud on ni hudič na dveh nogah ;)
Tudi jaz sem kolegu lendu eno gumo, da jo je dal na felgo, pa sam 1 ke nesu, pa ni blo panike... Sam lih fedre mu pa logično da ne morš prnest v rokah, ker hoče met potrjeno optiko ter strokovno vgradnjo ;)

LP
Ali obstaja rehabilitacijski center za prehitro vožnjo? :)
Opel Corsa 2.0 16V

Uporabniški avatar
BaSe
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a BaSe Sr mar 09, 2005 1:24 pm

BlackWind je napisal/-a:jest pa klicem vcerej na homologacijo (tehnicni) in sem pac reku ce bi pred 15tim prpelu na homolomo ce lohka v prtlaznku prpelem...pa je reku NE platisca morajo biti na vozilu :)
Lp

KAJ zakaj ne v kuferamu :( Kaj pa jaz ko bom mogol zraven spojlerov, feder... še homologirati DVOJE (2) dimenzije gum torej 185/60/14 in 195/45/16 :? kak si te naj na avto zašraufam 8 feln :P :(

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Napisal/-a BlackWind Sr mar 09, 2005 2:18 pm

PaGeR je napisal/-a:Ja telefon je nekaj drugega... Pojdi ke pa se osebno zmeni z Vrtačnikom, pa bo šlo, ker tud on ni hudič na dveh nogah ;)
Tudi jaz sem kolegu lendu eno gumo, da jo je dal na felgo, pa sam 1 ke nesu, pa ni blo panike... Sam lih fedre mu pa logično da ne morš prnest v rokah, ker hoče met potrjeno optiko ter strokovno vgradnjo ;)

LP

Ja sigurn mu nau kdo fedrov v roki prnesu tja :) hehe
ja sej mogoce bom pa res sel jutri na lpp...se morm pozanimat do kdaj je vtacnik tam!
pa bom osebno govoril z njim....ker letos ne kaze nc dobrga da bomo lohka kmal letne dal gor...zih bo se kak sneg!
pa itak morm se dromeljne dol pobrat pa speskat dat...ker so res rjavi kot newem kaj...tko da ne bi rad tlacu prezgodej feltn gor...
Lp

Mate
Poznavalec foruma

Kraj: Dolsko

Napisal/-a Mate Sr mar 09, 2005 11:21 pm

BlackWind je napisal/-a:ja jest bi tut mogoce enkrat to dal delat (trsat amortizerje)...sam pol je itak se amortizer ki tudi uravnava trdoto...sj jest se lih v to ne spoznam...samo rad bi imel malo trsi avto... kolk pride ce samo trsati das amortizerje...a je potem tudi kaj nizji (ce so isti fedri) ?

Samo na hitro:
Amortizerji zelo vplivajo na trdoto avtomobila. Cena obnove oz. trsanja je pri Amortizerju 38k +montaza cca 10k za Golfa IV. Homologacije za to ne potrebujes, ker ti zamenja vsebino amortizerja, ohisje pa ostano isto in amortizer zgleda tak kot originalen. Praviloma avto ne bi smel bit nizji po menjavi amortizerjev. Ce te pa se kaj zanima pa na PM ali v drugo temo.

Me prav zanima, kaksne izkusnje bom imel jaz z homologacijami, ko se bo zacela sezona :roll:
Slika

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Napisal/-a BlackWind Če mar 10, 2005 12:36 am

Mate je napisal/-a:Samo na hitro:
Amortizerji zelo vplivajo na trdoto avtomobila. Cena obnove oz. trsanja je pri Amortizerju 38k +montaza cca 10k za Golfa IV. Homologacije za to ne potrebujes, ker ti zamenja vsebino amortizerja, ohisje pa ostano isto in amortizer zgleda tak kot originalen. Praviloma avto ne bi smel bit nizji po menjavi amortizerjev. Ce te pa se kaj zanima pa na PM ali v drugo temo.

Me prav zanima, kaksne izkusnje bom imel jaz z homologacijami, ko se bo zacela sezona :roll:

hvala za izcrpne informacije!
zelim pa ti cim lepse izkusnje pri homologaciji...torej ce je montaza pride zraven tudi de montaza:) ane...no sej ce bi se odlocal za to bi sam dol pobral amortizerje kot tudi namontiral (mislm ksn k ga poznam pa ki obvlada)...sam itak nimam namenov newem kaksnih...no saj zdej kmalu se ne....je pa vedno dobr vedt kej vec ane....
Lp
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov