Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...
-

AIRbrush
- Uporabnik
-
- Kraj: Kamnik
-
Napisal/-a AIRbrush To mar 22, 2005 3:22 pm
TITan je napisal/-a:Tilen je napisal/-a:TITan je napisal/-a:Ja. Kaj zdej hočeš s tem povedat
Kar se preformanc tiče bo sigurno bolš k pa brez.
Hočem samo opozorit, da je to drag špas. Sam sem bil presenečen nad ceno.
Mal pozno, sam: Ni blo teb mišlen, ampak airbrushu

Ja sej nekako sem mislil izkoristiti prijetno z koristnim.

-

SCH-MM
- Novinec
-
-
Napisal/-a SCH-MM Sr mar 23, 2005 10:43 am
AIRbrush je napisal/-a:RedWind je napisal/-a:Ejga, kva si pa počel, da si ga butnu? Mal bl morš merkat

drgač pa močno podpiram tvojo odločitev glede havbe...se vidmo

Kombinacija: Kamniška Bistrica + zasnežena cesta + ročna + desni ovinek - se ni obnesla po načrtu. Sej ni kake večje panike. Odbijač še počil ni hvalabogu, luč je pa tud cela. Shit happens. Prvi moj trk z njim.
Sem že mislil, da je bil kriv Črnivec

-

AIRbrush
- Uporabnik
-
-
Napisal/-a AIRbrush Sr mar 23, 2005 8:03 pm
SCH-MM je napisal/-a:AIRbrush je napisal/-a:RedWind je napisal/-a:Ejga, kva si pa počel, da si ga butnu? Mal bl morš merkat

drgač pa močno podpiram tvojo odločitev glede havbe...se vidmo

Kombinacija: Kamniška Bistrica + zasnežena cesta + ročna + desni ovinek - se ni obnesla po načrtu. Sej ni kake večje panike. Odbijač še počil ni hvalabogu, luč je pa tud cela. Shit happens. Prvi moj trk z njim.
Sem že mislil, da je bil kriv Črnivec

Ne ne. Tam bi bil rezultat verjetno hujši (škoda mislim). Ja nimaš kej. sej se je blazno lepo končalo glede na to kako grdo me je zasukalo. Sej veste. Tist grd občutek ko enostavno nimaš kej narest in sam še šteješ kaj boš razbil.
Iščem povezane vsebine...
Kdo je prisoten
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov