saks je napisal/-a:Živjo,
Vem da ste bolj izkušeni in veliko veste,pa me zanima če lahko podaljšek za katerega imam papirje, dam na odbijač ter ga pokitam in nato barvam,tako da izgleda kakor da je iz celega. A bi to na LPP ko bi šel homologirat kaj težili?
Hvala za odgovore pa LP
pugi405 je napisal/-a:Največji problem je dat ta podaljšek na odbijač.... govorim namreč o materialu.... sem pisal v ustyle pa so mi rekl, da ABS plastikene morjo privarit na odbijač tako kot bi jaz hotel oz. ne morejo dat garancije na pokanje barve
habbich je napisal/-a:kemijski spoj ni mozen med poliestrom in ABS plastiko...tko da je treba prej postimat ABS plastiko(fejst posmirglat, mogoce mal povrtat) da se med seboj primeta mehansko
killah bee je napisal/-a:habbich je napisal/-a:kemijski spoj ni mozen med poliestrom in ABS plastiko...tko da je treba prej postimat ABS plastiko(fejst posmirglat, mogoce mal povrtat) da se med seboj primeta mehansko
Ej sanjski![]()
dej mi neki povej,je možno pri modremu da za enkrat sam združim podalšek z odbijačem oz zakitam skup,ti si skoz na vezi z njim,pa kolk časa dela bi blo to,treba zdej pre poletjem mal poštimat zadevo
habbich je napisal/-a:killah bee je napisal/-a:habbich je napisal/-a:kemijski spoj ni mozen med poliestrom in ABS plastiko...tko da je treba prej postimat ABS plastiko(fejst posmirglat, mogoce mal povrtat) da se med seboj primeta mehansko
Ej sanjski![]()
dej mi neki povej,je možno pri modremu da za enkrat sam združim podalšek z odbijačem oz zakitam skup,ti si skoz na vezi z njim,pa kolk časa dela bi blo to,treba zdej pre poletjem mal poštimat zadevo
en dan pa je fertik...sam prej bi ga mogu poklicat ker ma kup dela z enim meganom
saks je napisal/-a:Živjo,
Vem da ste bolj izkušeni in veliko veste,pa me zanima če lahko podaljšek za katerega imam papirje, dam na odbijač ter ga pokitam in nato barvam,tako da izgleda kakor da je iz celega. A bi to na LPP ko bi šel homologirat kaj težili?
Hvala za odgovore pa LP
FireSTORM je napisal/-a:
če jaz to prav razumem ti misliš da se med podaljškom in odbijačem nebi vidlo kje je spojen ane? torej tista črta vmes...
pokitaš lukno pa preštrihaš...ali tak nebi šlo?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov