Zanima me kake izkušnje mate kej z alu profijem??
ker dans je pa bil višek. mislim razf... sm u pi... mat...
tot človek tam sam nateguje folk. ga kličem prejšnji teden za apexove vzmeti pa mi tip na oni strani reče ja ni blema, pošli mi sam kopijo prometne po faksu pa prideš v sob montirat. ok. vse lepo in prav. ga kličem v soboto zjutraj pa pravi da še nima, da bo v ponedelk. ga spet kličem v ponedelk je bil itak pol dneva zaseden, pol pa se končno oglasi, pa mi reče ( spet) da še nima, pa da gre kao v torek v avstrijo da to prnese. ok. spet. ga kličem u tork zjutraj se mi oglasi(klical iz druge cifre ker se mi na mojo ni hotu več oglasit) pa mi reče da je u avstriji da naj ga pokličem po 13 uri. pa sm ga sam vprašo da naj mi pove al bo dans al ne pa mi tip reče daj poklič pol pa mi f... dol. too much. ga kličm pol ob kakih dveh pa mi reče da more nujno v bosno in da naj grem u drug tedn montirat enmu kolegu, al pa počakam njega čez 14 dni.

mislim ka je to način al ne? u bistvu je on tam zarad strank in ne stranke zarad njega. sam tako mi pa dvigne pritisk ej. prav živčn sm. pa spet bom mogu čakat lep cajt da najdem nekoga drugega pa tak dalje.
ej kak folk obstaja na totem svetu.
zej pa me zanima kake izkušnje pa mate vi z njim??
se opravičujem ker sm bil mal dolg, sam sm se mogu izpričat, ker to je pa višek
lp