Mr.Evil je napisal/-a:Pa teh LCD-jev je ja ko listja in trave...
Malo je treba pogledat na eBay ali pa kaksno sorodno splet prodajalno, drugace pa je tega v Avstriji al pa v Nem. v MediaMarktih za v glavo metat!!!
Glede eBay-a.....jaz tam kr redno kaj kupim pa sem do zdaj bil ZELLOOOO zadovoljen pa ne samo gleda cene ampak tudi dostave, placevanje pa je lahko na vec nacinov odvisno kak se zmenis z onim ko prodaja, se pa seveda bolj splaca poslat v Avstrijo v Lipnico al pa kam na posto z "post resistant" ki te pol caka tam dokler ne dvignes in tam pol placas in te pride postnina manj kot pa za Slo.
Ce ne pa je v MediaM. ALPINE-touchscreen flip-out za av armaturko ene 700EUR samostojni monitorji so nekje 400EUR player-ji pa kakor kateri, odvisno od firme, mas od 200-500EUR.
Tak da...
Po mojem se splaca eBay al pa v avto pa v MM. v avstrijo al pa v Saturn..
Lp
darkdog24 je napisal/-a:Js bi mel pa eno vprašanje.
Mam namreč LCD Lilliput 7" s TV tunerjem (hvala Courrage) in me zanima sledeča stvar.ž
Nikakor da si naštimam programe, matr dobim sam 2 programa pa še ta sta skor sneg, tk da se nč nevidi.Navodila sm prečikiru po dolgem in počez in si nepridem gor kk si naj sliko naštimam da se bo kej vidlo?
A lahko kdo kej svetuje?
ni mi jasno na kirih frekvencah morm iskat sliko?
Mam neki UHF, VHF-L,VHF-H,itd....
Courage™ je napisal/-a:darkdog24 je napisal/-a:Js bi mel pa eno vprašanje.
Mam namreč LCD Lilliput 7" s TV tunerjem (hvala Courrage) in me zanima sledeča stvar.ž
Nikakor da si naštimam programe, matr dobim sam 2 programa pa še ta sta skor sneg, tk da se nč nevidi.Navodila sm prečikiru po dolgem in počez in si nepridem gor kk si naj sliko naštimam da se bo kej vidlo?
A lahko kdo kej svetuje?
ni mi jasno na kirih frekvencah morm iskat sliko?
Mam neki UHF, VHF-L,VHF-H,itd....
bomo vidli če so tiste satelitske antene za kako rabo.
Upam da sporihtamo zadevo tak ko se šika
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 6 gostov