Hja, po eni strani imaš prav...nakupom v preverjenih online štacunam sicer zaupam, se pa res zakomplicira, če kej zajebejo.
Jest sem recimo za mojega Roverja naročil zadnji spojler in res, čez 1 teden sem dobil spojler na dom. AMPAK...Jest sem naročil spojler za Rover 45 4-vratno limuzino, dobil sem pa takega, ki paše na 5-vratni model
Še enkrat sem preveril moje naročilo in račun - definitivno sem naročil pravo stvar, celo na škatli, v kateri je bil spojler, je bila nalepka od pravega artikla. Verjetno (domnevam) je nekdo enkrat v skladišču dal spojler v napačno škatlo. Ko sem ga naročil, so pač poslali škatlo na kateri piše R45 4-door, nihče pa ni dejansko na avtomobilu probal, če je to to ker razlika napram 5dr je samo 2-3cm...ampak glih tolk da na mojega ne paše!
Skratka, poslal sem jim mail, da so zajebali in so mi odpisali, da ni panike, da naj ga pošljem nazaj in mi bojo poslali pravega. Poštnina do GB bi me prišla 12k, pa še enkrat bi moral plačati poštnino za "pravi" spojler. Preveč stroškov...zato zdaj omenjeni spojler prodajam? Jebat ga, pri tej štacuni me pač ne bojo več videli.
P.S. A imaš mogoče 5-vratnega Roverja, rabiš zadnji spojler?

ops: