Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Yacksy
Novinec

Kraj: Okolica Novega mesta

Razdiranje armature

Napisal/-a Yacksy Pe maj 09, 2003 8:47 pm

Armatura v mojem Cliotu RN letnik 97 (še 1. model) je črna in zato hudo pusta. Zato sem se odločil da jo zamenjam.
Z neta sem že dobil dol predlogo za armaturo, tako da mere za števce pa to že mam, sam v Corelu moram malo stvar polepšat. A tukaj se začnejo problemi.

Na kakšen papir to sprintat. Ne glede na to, da se armatura segreje čez 80 stopinj v vročini in gre pod nulo pozimi, mislim, da mora biti to kakšen precej boljši materijal.

Pri kontrolkah pa pri raznih črticahje narejeno tako, da je list prozoren. Kako spet to naredit. Da bo osvetlitev kul.

Pol pa spet kako armaturo odprt. Če malo naprej pomislim bi rekel, da mora bit hermetično zaprta pa da je vse na neke zaponke narejeno.

je to kdo že na Cliotu prve serije že menjal?
Shit Happens

Uporabniški avatar
Mantara
Novinec

Kraj: Obala

Napisal/-a Mantara Pe maj 09, 2003 8:52 pm

Ves kaj sem jaz naredu? Sem sprintal na malo boljsi papir in poem to v papinici plastificiral z mat prozorno folijo! Efekt zagotovljen!
Sicer mislim da je blo kar nekaj tem o stevcih ! malo prebrskaj

Uporabniški avatar
Fiat Tipo
Uporabnik

Kraj: Idrija

Napisal/-a Fiat Tipo So maj 10, 2003 10:05 am

Jest sn jo sprintal na photo papir in plastificiral sam pri men ni potrebe da se zkoz vid ker svetloba ne sveti od zadaj. Zaenkrat je uredu čeprov je blo že kar vroče enpar dni pa sn jemu avto na soncu cel dan parkiran. Ozadja pa so še zmeri enaka kot so bla ko sn jih notr dal. Drgač si pa sprintaj na une folije ka je za na projektorje.

Yacksy
Novinec

Napisal/-a Yacksy So maj 10, 2003 9:34 pm

Sem gledu, pa nisem nič kaj pametnega najdu.
Tut tist članek je bil bolj luftersko napisan.

Kako pa je s tesnenjem armature.

Pa kolikšen je rizik, da zjebam celo armaturo?
Shit Happens

Uporabniški avatar
Mantara
Novinec

Napisal/-a Mantara So maj 10, 2003 11:27 pm

Mislim da ne bos zjebal amrature razen ce si res storast in ne bos pazu :lol: :lol:
Verjemi mi da se ti ne bo zvila podlaga zaradi temperature ce bos plastificiral! sprintaj na cim bolj fin papir da se bo vidlo cim lepse! Ce ne pa neses v kako papirnnico da ti sprintajo z laserskim tiskalnikom in ti to takoj tam tudi plastificirajo! Potem samo zrezes in viola 8) :lol:
Mislim pa tam kjer ti sveti od zadaj je najboljse da tam kjer so te crtice zrezes ven !
Za clio odpiranje armature pa mislim da imas na forumu kako se to dela! Ti poiscem kake zanimive linke kasneje!
Ce te se kaj zanima vprasaj bomo poskusali pomagat :oops: 8) :lol: :lol:

Uporabniški avatar
Mantara
Novinec

Napisal/-a Mantara So maj 10, 2003 11:39 pm

Evo mislim da na tem linku pise nekaj o cliotovi armaturi:
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... lio+stevec

Yacksy
Novinec

Napisal/-a Yacksy Ne maj 11, 2003 6:51 am

No Mantara, hvala ti lepa. Sam tukaj so pobje "samo" osvetlite vprobal zamenjat. Kar jo bom tudi jaz. Ne glede na to da je avto rdeč, bom kar rdečo vžgal.

Ne vem kolk bi blo pametno tisto ven rezat. Ker na original armaturi se mi zdi, da je neki prozoren papir vmes.

Moram it do ene održene petke pa tam prečikirat kako je narejno. Po mojem ne vem kakšne razlike ni. Bom poročal.
Shit Happens

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko To maj 13, 2003 11:10 pm

Yacksy je napisal:
Moram it do ene održene petke pa tam prečikirat kako je narejno. Po mojem ne vem kakšne razlike ni. Bom poročal.

Včer sem na petki nardu modro osvetlitev in sicer sem števec pusto tko kot je, menjal pa sem samo osvetlitev.(namesto žarnic sem dal not 4 LED diode).Pa ful dobr pride. Vsaj zame :wink: No u glavnem števc pri petki je zelo enostvno narjen skupi.Prednja plošča je natakjena na klipsnah pol pa je taka prozorna plastika da prenaša svetlobo po števcu.Vmes pa je dihtunga da pač prah ne pride v števc.No in to je to:)))
Za cliota pa ne bi vedu kak je narjen sam po moje kr neki podobnega.
Lahk pa da se motim :oops:

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Sr maj 14, 2003 4:15 am

Eto pa še slikca upam da jo bom zanl sem not prpopat...
Emm pa slabo se vid, ker je moj fotko za k***c no u real pa kr ql zgleda :wink:
Slika
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost