Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...
-

noobie
- Stalni uporabnik
-
- Kraj: Postojna
Napisal/-a noobie Če apr 14, 2005 9:36 pm
Bi vas lepo lepo prosil če mi lahko kdo zrihta TUV za Momo WRS platišča 7x16 (4x100). Gre za Renault Clio, ker mi žal podjetje (ga ne bom omenil) ki sem pri njih kupil feltne nima za mar, da bi se potrudili ter mi dali te papirje!!!
Be happy
-

RegY
- Moderator foruma
-
- Kraj: MariboR
-
Napisal/-a RegY Če apr 14, 2005 9:56 pm
premikam v styling... v obvestilih in predlogih O FORUMU ti ne bo pomoči kaj preveč

-
yurchek
- Poznavalec gnojmobilizma
-
Napisal/-a yurchek Pe apr 15, 2005 5:49 am
Smešno kok ti ga hitr pošlejo, če pri njih kupiš feltne.....jah se mi ne zdi to nč čudno, glede na to da sm zasledil da morš pri španu plačat za tuv, če ne kupš tm platišč

Pošlji mail na
www.momo.it
-

_BiStRi_
- Stalni uporabnik
-
- Kraj: Ljubljana
Napisal/-a _BiStRi_ Pe apr 15, 2005 5:54 am
Kr povej kje si kupu prosim, da ne bomo še mi tam kupovali!!!!!!!!!!!!!!!! Drugače greš pa do uvoznika,to je RDO, ki ima poslovalnico v šiški in v btc-ju, oni ti ga morajo izdati.Sicr je pa tko, če maš račun pa vse ti morjo izdat tam kot si kupu!!!!!Sam povej kje si kupu!!!????
L.p Bistri...
555
-

noobie
- Stalni uporabnik
-
- Kraj: Postojna
Napisal/-a noobie Pe apr 15, 2005 8:40 am
Kupil sem pri
http://www.tp-cars.si/slo/opodjetju.html
Koliko časa sem čakal na gume in feltne ter koliko sem jim težil ter koliko dnarja sem porabil za vsak dan klicanja nebi komentiral.
Torej pri njih sem kupil feltne ter gume. A z računom dobim v RDO tuv ali bi mogel pri njih kupiti?
Be happy
-

_BiStRi_
- Stalni uporabnik
-
- Kraj: Ljubljana
Napisal/-a _BiStRi_ Pe apr 15, 2005 12:25 pm
Pokliči v RDO povej kaka je situacija, ne dovoli da ti rečejo, da bodo tja poklical...in uredili, ti to hočeš meti takoj, ker si upravičen do tega, zato to zahtevaš od RDO-ja itd....še prej upraši če so še uvoznik....da si te ne bodo podajal med sabo, pa en drugemu pošiljali....Z lepim pristopom, ti bojo menda ustregli...upam :P
L.p Bistri...
555
Iščem povezane vsebine...
Kdo je prisoten
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost