Se pravi tisto kar je pisano je oksidirano... pa bi blo treba feltno mal v red spravit - pa vse 4 so take (slika pa ni ravno kvalitetna ker je slikana s telefonom).
Ma ne, fotr ma Polota, pa bi lahko dal zdej letne gume gor in pustil zimske na jeklenih. Sam bi jih bilo treba mal porihtat, ker takih nebi ravno dajal gor. Pa tut nebi rad prevec vlozil v feltne, ker niso vredne toliko.
Ja sej pravim , pobrusit dol do aluminija in potem nest enemu mojstru ki to dobro naredi za mali denar...Žal pa nimam nikogar na zalogi ,katerega bi ti lahko priporočal...
Jaz sem mel podobno uničene. Mi je tut podbralo prstne odtise Ampak se je splačalo, končni rezultat je spodaj na slikah. To ni blo pobarvano pri ličarju. Jaz sem jih pripravil, pobarval mi jih je pa frend, ki je ličar v svoji garaži. Vsega skup sem dal malo manj kot 10k za material.
no, zdej koncno feltne mam!! bi jih blo pa treba mal obnovit, oz. prebarvat da se lepse izrazim.
1.vprasanje: zanima me, ce lahko kr na feltno kot tako, brez predhodnega brusenja, nanesem barvo? kako bi se to kej obdrzalo?
2. vprasanje: kako spoliram, oz. s cim spoliram zunanji alu rob? obstaja kaka polirpasta?
a kdo ve?
LP
Kennman
Zadnjič spremenil Kennman, dne Pe apr 22, 2005 12:03 am, skupaj popravljeno 1 krat.
1. NE. Grdo bo pa luščit se bo začelo. Vsaj zgornji sloj dol spravi pa pol probi čez pobarvat. Če boš dobro obrusil boš tudi s sprejem dobil zadovoljiv rezultat. Drugač pa rajš pusti tko pa dej enkrat ornk pobarvat.