Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
mišel
Novinec

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a mišel Če apr 07, 2005 9:24 am

RegY je napisal/-a:ne da zdaj že zvečer, ko greš iz pepsija gušjo za homotončke :lol:

gotta gather my troops soon, i see, and we shall go partee!

ja nimaš kaj :lol:

Uporabniški avatar
WRC555
Uporabnik

Napisal/-a WRC555 Če apr 07, 2005 9:14 pm

To je tud mene zanimalo, kako je ko si v postopku in si brez kartoncka...zgleda, da si na enga zajebanga naletu. Tukaj ti nisi nic kriv...ce ne bo slo drugace, se pritozi.

SEVERcek
Novinec

Kraj: Prelepa Bistrica

Napisal/-a SEVERcek Pe apr 08, 2005 7:59 am

Jeba je ja z totimi pof*** papirji pa plavkoti.
Grem v nedeljo 1 mesec nazaj ob 12 dopoldne materi po faking solato pa me ustavi faking plavi in rece za homo papir kjer pise zatemnjena stekla. Recem da se nimam vpisano ker bom sel skupaj z felnami homologirat cez en teden. Je sel v avto in priso nazaj z poloznico v roki za 50k sit (rako je da tablce mi zaenkrat pusti samo drugic jih bo pobral) za mano so ustavli eno pic** z 206ko njej pa so tablce pobrali.

Meni je reko foter od enga kolega naj vprasam g k***ena ce je homo papir obvezna oprema,in ce je,je pac nimas. Samo pol pa ti se verjetno strokovnega stisne.

LP
Can`t find your cat?
Look under my wheels!

MaKo
Uporabnik

Napisal/-a MaKo Po apr 25, 2005 11:37 pm

Ok se jaz nekaj vprasam.

6.5. imam pregled za homololo izpuha in vzmeti na lpp. tehnicni pa 10.5. Ker bom homololo naredil (imam vse potrebne papirje in se kaj vec) me zanima a na tehnicnem kaj upostevajo, ce imas opravljen homo pregled, le kartoncka se ni?

Mogoce veste kam bi bilo dobro iti na tehnični? :twisted: Lahko mi poveste tudi na PM ;)

LP in THNX

MaKo

Uporabniški avatar
Airborne
Novinec

Napisal/-a Airborne To apr 26, 2005 2:03 am

Pa v kakšni državi živimo, če ta zahteva od nas, da gremo na lpp ali rti ali kam drugam homologirat drago plačano in seveda obvezno, z vsemogočim NEMŠKIM, opa samo NEMŠKIM potrdilom o ustreznosti opreme TUV, opremljeno dodatno opremo. Seveda nas potem v času ko ta institucija ki dela zaradi zakonov, ki jih postavi ista država, melje in tiska tisto homologacijo, ustavi policist in zahteva od nas ta papirček, ki ga seveda nimamo, ker čakamo LPP. No, kljub temu da smo plačali za vso opremo z TUV-om in seveda za novi A4 homo(vsaj 5k) in za vsaka j***a ki jih vpisujemo po vsaj 5k SIT na sedežu podjetja, npr. LPP nam ljudje ki so "TO SERVE AND PROTECT" napišejo mastno položnico!
JEBEŠ TAKO DRŽAVO, TO NI DEMOKRACIJA, služijo pa vedno eni in isti.
Born to be wild !

yurchek
Poznavalec gnojmobilizma

Napisal/-a yurchek To apr 26, 2005 6:02 am

MaKo je napisal/-a:Ok se jaz nekaj vprasam.

6.5. imam pregled za homololo izpuha in vzmeti na lpp. tehnicni pa 10.5. Ker bom homololo naredil (imam vse potrebne papirje in se kaj vec) me zanima a na tehnicnem kaj upostevajo, ce imas opravljen homo pregled, le kartoncka se ni?

Mogoce veste kam bi bilo dobro iti na tehnični? :twisted: Lahko mi poveste tudi na PM ;)

LP in THNX

MaKo

Kokr jst vem dobiš na lpp potrdilo o opravljenem tehničnem pregledu, če pa ne pa naredi 6.5 na lpp tehnični pregled obenem pa si rešu zadevo. Pač ko boš na okenčku plačeval homolomo povej da bi rad opravil še tehnični pa bo.

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice To apr 26, 2005 6:32 am

Zdej ne vem kako se do policistov obnašate vi, ampak mene so 2x ustavli ko sem imel nato LPP pregled pa se je vedno dalo zmenit. Namreč prošnja je bila oddana za pregled na LPP in sem jim lepo povedal, da so na LPP rekli, da naj policistu v primeru, da me ustavijo, to tudi povem. En policaj mi je sicer nazaj rekel, da se s takim avtom ne sme vozit, sam se je dal zment :) verjetno pričakujejo, da boš šel zatemnit stekla nato pa 2 tedna avto mel doma, v službo hodil z busom nato pa ko te le na LPP blagovolijo poklicat, avto naložil na prikolico in ga odšlepal dol v LJ :bonk Slovenija banana republika :tomidelej:
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

MaKo
Uporabnik

Napisal/-a MaKo To apr 26, 2005 8:24 am

yurchek je napisal/-a:
MaKo je napisal/-a:Ok se jaz nekaj vprasam.

LP in THNX

MaKo

Kokr jst vem dobiš na lpp potrdilo o opravljenem tehničnem pregledu, če pa ne pa naredi 6.5 na lpp tehnični pregled obenem pa si rešu zadevo. Pač ko boš na okenčku plačeval homolomo povej da bi rad opravil še tehnični pa bo.

To je ena izmed moznosti ja... Sicer bi tehnični rajši opravljal kje drugje... ampak, ce ne bo druge ga bom moral pa kr tam!
Kako je pa s tehničnim na lpp so ravno tako tečni kot na homololo?

LP
MaKo
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost