nujno (ker je pač treba čimprej zimske gume dat dol) bi rabil vedit kdo je uvoznik za mim feltne u slo. So mi zelo všeč Mim amalfi feltne, cena pa je tudi dosti ugodna, tako da bi vsaka informacija prišla prav
ice je napisal/-a:600 postov imaš pa ne znaš uporabiti iskalnika? Uvoznik je Stipič v LJ...
sem uporabil pa nisem našel napisal "mim alu uvoznik" pa mi je same bedne poste vn fliknl. Mogoče se mi jih tudi ni dalo podrobno pogledat, k se še nism dobr prebudu- se oproščam, bom drugič bolj pozorn
pejd na mobisux, kontaktiraj uporabnika z nickom "kovcek"... rec, da sem te jaz poslal in če ti lahko zrihta MiM XY... zagarantirano cenej ne boš prišel skoz.
A se mogoče da pri nas dobit TUV za platišča eMotion ( www.emotion-weels.de) so pa 8x15 ET18, mislim da so letnik 1998, tak piše na felni? Rabil bi pa za Renault Fuego 2.0 gtx , original so 14" (185/60/14) , bi se to sploh dalo homologirat?
Uvoznik za mim feltne oz prodaja jih PNEUHAGE Brnčičeva 51, Ljubljana tel: 01/5631555!! kontaktiri, za tuv in za ponudbo so zlo ql....saj v mojem primeru je slo vse ok.
LP