Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
primozbogovic
Nov uporabnik

Kraj: KK

Napisal/-a primozbogovic To maj 10, 2005 12:03 am

Slika

Uporabniški avatar
phoebus
Uporabnik

Napisal/-a phoebus To maj 10, 2005 1:01 am

malo offtopic, samo vedno ko vidim modusa mi to hodi po glavi- kam hudiča spada modus?

Od twingota je večji, clio je pa že bolj avto od njega, a ni? Tko miniaturno mi zgleda, sploh pa cena in izgled, da nevem kam ciljajo z njim...enoprostorski pomanjšan Clio al kaj?

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a metallic To maj 10, 2005 4:49 am

mini mpv. Fora tega je pa v tem, kako nategnt kupca za 500k+. ;)

Uporabniški avatar
Mrcina
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a Mrcina To maj 10, 2005 11:22 am

Včeraj sem šel na testno od modusa... zgodba je taka: tast kupuje nov avto. V igri je clio. Pride vprašat če ga lahko vzame na testno, pa mu povejo, da cliota ni, da naj kar vzame modusa, ker je ista mašina pa še kaj drugega. Že vejo oni zakaj ni cliota. Ko se je usedel v modusa je cliota takoj pozabil in sedaj je že 90% da pride k hiši modus. No, potem sem ga vozil še jaz in res je avto proti cliotu nidani boljši. ko smo se usedli nazaj v cliota, ki ga ima tast sedaj (letnik 00, torej še ena generacija nazaj) si se počutil kot v karjoli. Clio je znotraj ogromno manjši, sedi se slabše, pa še modus je (meni osebno) lepši znotraj. Sedaj, če to opravičuje ceno ne vem, za ta denar bi jaz vzel itak kangooja, če ostanemo pri isti znamki, in ne cliota niti modusa. Vsakemu svoje...

LP Mrcina
Pod pokrovom pa (že) 86 hrčkov...
dihtunga.press

Jeaka
Stalni uporabnik

Kraj: lj

Napisal/-a Jeaka Sr maj 11, 2005 11:46 am

Modus!!! lepo nimam kaj za dodat men je ful ušeč ta črn pa še posebi! kok pa kej pride tale body kit?
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov