Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

pronet
Nov uporabnik

Rad bi zamenjal anteno oz. samo palico od antene ......

Napisal/-a pronet Če maj 12, 2005 9:05 am

Imam en problem in sicer bi rad zamenjal zgornji del antene (palico) za krajšo .... je pa antena tako narejena da ko palico odvijem, le ta še vedno ostane pritrjena na nosilec .... in od tu ne vem kako jo odstranit...
gre pa za anteno na Seat Ibizi.

če ima kdo kakšno idejo se priporočam ...

Hvala

Uporabniški avatar
leoncupra
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana - Koseze

Napisal/-a leoncupra Če maj 12, 2005 9:11 am

hehe :) jst mam enak problem ...na istem avtu...sam jst razmislam da bi dau celo anteno ..use odmontirat pa sharkija gor pool pa not u avto notranjo anteno...
Slika
Black Magic Beeza FR

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Kraj: Kranjsterdam

Napisal/-a BlackWind Če maj 12, 2005 9:28 am

leoncupra je napisal/-a:hehe :) jst mam enak problem ...na istem avtu...sam jst razmislam da bi dau celo anteno ..use odmontirat pa sharkija gor pool pa not u avto notranjo anteno...

al pa to anteno dol (ce je stresna) pa eno kups za cca. 3k in pol se kupis alu krajso ali pa samo krajso odvisno od okusa... sj mozn da sem se kej zmotu z tole mojo varianto sam tko predlagam.... :oops: :P

pronet
Nov uporabnik

Napisal/-a pronet Če maj 12, 2005 9:35 am

BlackWind je napisal/-a:
leoncupra je napisal/-a:hehe :) jst mam enak problem ...na istem avtu...sam jst razmislam da bi dau celo anteno ..use odmontirat pa sharkija gor pool pa not u avto notranjo anteno...

al pa to anteno dol (ce je stresna) pa eno kups za cca. 3k in pol se kupis alu krajso ali pa samo krajso odvisno od okusa... sj mozn da sem se kej zmotu z tole mojo varianto sam tko predlagam.... :oops: :P

vse lepo in prav .. samo jaz ne bi rad trgal dol tapiserije da pridem do vijaka od antene ...

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Kraj: Kranjsterdam

Napisal/-a BlackWind Če maj 12, 2005 10:53 am

pronet je napisal/-a:vse lepo in prav .. samo jaz ne bi rad trgal dol tapiserije da pridem do vijaka od antene ...

hja kle je pa pol drug problem...mogoce se pa da lepo podreti in nazaj sestaviti oblogo strehe ;) mal poglej..ce slucajn se nisi....vse se da nekako...samo pocasi in pazljivo :!: ;)
Lp
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov