Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...
-

killah bee
- Smrtonosni čebelj
-
- Kraj: RS
Napisal/-a killah bee Če maj 12, 2005 7:06 pm
Za montažo ni potrebno imeti kakega papirja,za številke pa poveš da si ga že enkrat zbil,pa dal popravit

-

petra
- Nov uporabnik
-
- Kraj: okolica LJ
Napisal/-a petra Če maj 12, 2005 7:26 pm
dobro, da si sodelal zadevo z vijaki, meni je desni športni prag na avtocesti odtrgalo, ker spredaj vijaki niso držali
zvok (vsaj) šestvaljnika je orgazmičen
-
maky
- Moderator foruma
-
- Kraj: Ljubljana
-
Napisal/-a maky Če maj 12, 2005 7:31 pm
petra je napisal/-a:dobro, da si sodelal zadevo z vijaki, meni je desni športni prag na avtocesti odtrgalo, ker spredaj vijaki niso držali
baje da je ravno zaradi takih primerih obvezna homologacija!
-

petra
- Nov uporabnik
-
- Kraj: okolica LJ
Napisal/-a petra Če maj 12, 2005 7:34 pm
vijaki so bli potrgani in isto bi blo če bi mela homologacijo, če bi vijake kasneje potrgala
homologacija? yeah, right! i do not have it, so what?
so, I have money!
zvok (vsaj) šestvaljnika je orgazmičen
-

Clio_16V
- Novinec
-
- Kraj: No Adress
Napisal/-a Clio_16V Če maj 12, 2005 8:46 pm
Ce ne pa das delat nalepkice s ser.stevilkami ki jih mas na papirjih in nalepis na prage itd...tako je kolega mel narejeno in je sel skoz...glede montaze pa hm.....zakaj sm vidu na LPP-ju nekatere da nosijo fazerjeve homologacijske certifikate in njegova potrdila o strokovni montazi? A je od zdej naprej treba met tut potrdila o strokovni montazi za dodatne podaljske al kako?
-

ahiM
- Stalni uporabnik
-
-
Napisal/-a ahiM So maj 14, 2005 3:18 pm
Glede cifer pomoje ni panike ker maš res na voljo dost izgovorov. Itak pa številke lahko vsak vtisne gor, tko da se lahk mau pozajebavaš.
Najboljš je prilepit s kakšnim orng silikonom ali lepilom za steklo (brezkislinskim!) in za svaki slućaj še mal zanetat zadevo. Ne vem, vlik kolegov ma tko narjen in zaenkrat drži k svina.
-

FireSTORM
- Poznavalec foruma
-
- Kraj: Murska Sobota
-
Napisal/-a FireSTORM So maj 14, 2005 5:04 pm
petra je napisal/-a:vijaki so bli potrgani in isto bi blo če bi mela homologacijo, če bi vijake kasneje potrgala
homologacija? yeah, right! i do not have it, so what?
so, I have money!
oh...5k maš več...
mi posodiš kaj? :P
-

RedBull™
- Moderator foruma
-
Napisal/-a RedBull™ So maj 14, 2005 5:47 pm
zadnjič je nekdo od mojega brata frend pri fazerju montiru spredaj podaljše al neki tacga nakar gre on na morje in mu na avtocesti pade dol in zapelje čezenjga....kaj se je pa potem z fazerjem zmenil pa še ne vem...tko da tudi takim monterjem se zgodi kiks
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.
-

ahiM
- Stalni uporabnik
-
-
Napisal/-a ahiM Ne maj 15, 2005 5:28 pm
šmeks je napisal/-a:zadnjič je nekdo od mojega brata frend pri fazerju montiru spredaj podaljše al neki tacga nakar gre on na morje in mu na avtocesti pade dol in zapelje čezenjga....kaj se je pa potem z fazerjem zmenil pa še ne vem...tko da tudi takim monterjem se zgodi kiks
KRIZA

...
-

cossy
- Stalni uporabnik
-
- Kraj: Tržič
Napisal/-a cossy Sr maj 18, 2005 5:20 pm
pragove gor zalepiš z silikonom za avtomobilske šipe od spredaj in zadaj pa prnetaš no saj tko mam jaz pa sem že ornk nasedu pa še kr gor stojijo drugač pa če na tuv nimaš napisanih številk pa tud ni problema je glih 14 dni nazaj peljal en kolega cliota tud brez številk pa ni imel problemov
-
saks
- Nov uporabnik
-
- Kraj: Ajdovščina
Napisal/-a saks Če maj 19, 2005 6:16 pm
Živjo,
Potem pravite da za številke na pragovih ne komplicirajo preveč.Mam namreč kopio originalnih pa sem sam nekako (bolj slabo) dal gor številke. Čez en mesec peljem na homo. Aja kaj pa za zadnji lonec morajo biti gor vse številke?.
LP
saks
-

hirabbit
- Nov uporabnik
-
- Kraj: Koper
Napisal/-a hirabbit Ne jun 05, 2005 6:20 pm
Ma to je na splošno vse skupaj krneki...meni so v homo kartonček vpisali vse podaljške in spojlerje, zraven pa nobenih številk (??!). Kako naj zdaj na tehničnem vejo, da je to to ? Heh. In še cekin odšteješ.

Iščem povezane vsebine...
Kdo je prisoten
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov