puhko je napisal/-a:Bossek je napisal/-a:Me je že kar mal strah. Jutr(dons je še 20.5) grem temnit v Trebnje. Temnil bom vse do konca, se prav spredi 10 in zadi 50.
Na LPP sn pa naročen 3.6. Kar je petek. So pa rekl da so jih v petek kar precej zavarnil potem pa spet 0A če te zavrnejo ti ni treba plačat? In pol ko prideš domu nanovo napišeš vlogo in čakaš da spet greš?
K komu greš v Trebnje temnit, jas sem slišal za enga, ki dela tam nekje v centru nasproti policijske postaje!!![]()
Mi hahko poveš kako kaj uredu dela, kulk te je kaj po denarnici užgalo!!!
perimund je napisal/-a:RTI opravlja preglede tudi izven Maribora:
1. AGROSERVIS d.d. MURSKA SOBOTA - (vsak četrtek 2. teden v mesecu)
2. AMZS d.d. PE CELJE - (vsak četrtek 1. teden v mesecu)
3. AVTO VELENJE - (vsak četrtek 1. teden v mesecu)
4. AVTOSERVIS SLOVENJ GRADEC - (vsak četrtek 1. teden v mesecu)
5. INTEGRAL BREŽICE (AVTOLINE KRŠKO) - (vsak torek 1. teden v mesecu)
l.p.
puhko je napisal/-a:Bossek je napisal/-a:evo moje šipe so zatemnene
spredi 10%, zadi 55%
3.6 grem na LPP, bom pa kar poslal še vlogo na RTI za vsak slučaj
Daj povej kak, je blo z homologacijo na LPP, ker jas gren v sredo 8.6. tud v Trebnje temnit šipe in pol homolomo delat, pa se še odločam kam![]()
killah bee je napisal/-a:Evo fertik zadeva,bil tam ob 8.00,končal ob 8.15
![]()
Brez problemov šel avto skozi,tud Jurchijev je šel brez problema,pa še bonus homologacijo je dobil![]()
Kje je bil pa Clio_16V?
Zdaj pa nimajo kaj več morit![]()
LP Killah bee
Bossek je napisal/-a:puhko je napisal/-a:Bossek je napisal/-a:evo moje šipe so zatemnene
spredi 10%, zadi 55%
3.6 grem na LPP, bom pa kar poslal še vlogo na RTI za vsak slučaj
Daj povej kak, je blo z homologacijo na LPP, ker jas gren v sredo 8.6. tud v Trebnje temnit šipe in pol homolomo delat, pa se še odločam kam![]()
no evo fertik
kako je potekal:
na LPP prišel ob 9:30, šu v sprejemno pisarno plaču in se postav na kanal 2, čakam 10 minut vleti 1 ga zapele čez valarje mal potrob in reče nej počakam komisjo. No in tko čakam do 10:40 nakar spet vleti 1 mehanik pa reče nej grem poklicat gospoda iz komisije. OK grem tja, ga med potjo srečam in reče da kuj pride.
OK počakam 5 minut in on res pride. Vzame papirje odpre zadnja vrata, vtakne glavo not mal vn pogleda in reče dobiš po pošti in gre.
To je vse kar je tip naredu plaču pa sn 11.400 SIT
zdej pa čakam na pošto
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov