W|zz je napisal/-a:Dvokomponenten ti ne prime?![]()
Probi dat mal več trdilca, ko zmešaš, da bo mn "gumjast". No, pomoje bi dvokomponenten mogu držatAja, pa ko zalimaš morš nekak skp tiščat dokler se ne posuši. No pa sej najbrs use to veš
Gricko je napisal/-a:simple!!!
silikon!!!!
zvečer, ko veš da ne boš več vozil (ponoči ) , vzami bunko dol, je nafilaj z silikonom ( pa ne do vrha :P , ga pa vseeno stisni malo, ne samo za okras), natakni bunko in jo dobro pritisni!!! Lahko jo sukaš levo desno, dokler ne bo nasajena do konca!
potem jo naštimaš , da gleda v tisto smer ko hočeš in greš spat!!!!
zjutraj te bo čakala unmovable ročica :P
lp
_YUGO-GVX_ je napisal/-a:mel sem enak problem na cloitu. ni lepila/silikona/whatewer ki ga nebi probal.rekord je bil 10 dni. pol je pa fotr enkrat bil v novem mestu na Gimpex-u (servis za Renault gospodarska vozila?).tam so mu pa fantje dali nek silikon ki ga uporabljajo za pritrjevanje stekel na avtobuse, tovornjake (saj veste kakšne ogromne povšine so to).sem poskusil z tistim, zdaj pa ne morem dol spravit
edit: šel sem v garažo pogledat. proizvajalec je KENT tip silikona je pa SCREENFIX 212. poskusi ga dobti kje, ne bo ti žal pa čeprav je baje okrog 4.000 sittista tuba. je pa res da lahko vse živo pritrdiš z njim (črne barve je).
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost