Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

ledica styling stevca

Napisal/-a vesolc To avg 02, 2005 9:45 pm

dejte mi povedat kdo bi mi tkole postimov stevc??? pa kolk dnarja kej?? avto je clio 95 letnik!!! po moznosti gorenjska
Slika

Uporabniški avatar
_YUGO-GVX_
Poznavalec foruma

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a _YUGO-GVX_ To avg 02, 2005 10:38 pm

to si vidu na renojevem forumu 8)
tam laufa cela debata o tem, tako da bi ti predlagal da tam mojstre vprašaš, ker reno ima to plastiko oranžno, žarnice so bele...ni fora v svetlobi da daš drugo barvo žarnic...
litr bencina, litr olja ;)

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Napisal/-a vesolc To avg 02, 2005 10:47 pm

ja vem da je na renoju ta tema, sem se ze zgovarjov z majstrom v tej temi!! je pa fora da je treba ledice lotat!!!

Uporabniški avatar
_YUGO-GVX_
Poznavalec foruma

Napisal/-a _YUGO-GVX_ Sr avg 03, 2005 12:30 pm

in zakaj potem nas sprašuješ če sam veš več od nas? :roll: 8) :D

Uporabniški avatar
JjAaNn
Novinec

Kraj: vrtovin med ajdovščino in gorico :)

Napisal/-a JjAaNn Sr avg 03, 2005 12:34 pm

njega vrjetno zanima kdo bi to naredil ne pa kaj je treba prestimat to že ve ... :D moje menje

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Napisal/-a vesolc Sr avg 03, 2005 12:39 pm

JjAaNn je napisal/-a:njega vrjetno zanima kdo bi to naredil ne pa kaj je treba prestimat to že ve ... :D moje menje

:clapclap menda je tale varjanta kr zaj*bana...tko da ce ma kdo kasno idejo kako bi blo najlazje tkole narest, kr na dan z besedo!! al pa ce kdo koga pozna ki se s takimi scenami ukvarja

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Sr avg 03, 2005 12:41 pm

a se ni učas pager neki s temi ledicami motu?

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Napisal/-a vesolc Sr avg 03, 2005 12:43 pm

S|icKeR je napisal/-a:a se ni učas pager neki s temi ledicami motu?

s Pagerjem se ze dogovarjam, sam predn bo on kej prdnu... :twisted: joke :lol:

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe Sr avg 03, 2005 3:12 pm

vesolc je napisal/-a:
S|icKeR je napisal/-a:a se ni učas pager neki s temi ledicami motu?

s Pagerjem se ze dogovarjam, sam predn bo on kej prdnu... :twisted: joke :lol:

Cak da najde predupore :mrgreen: :mrgreen:

Am fuk je to k je spodi pfarbana plastika. Jst sm se ze mal igro pa skos nekak cudn izpade. Moru bi nekje staknt prblizno enak oblikovan pleksi pa bi se dal kj. :D drgac pa dj mi link da vidm kako je to narejen pa bom na svojm stevcu probu narest pa ce mi znese ti ga zdilam :P :D itk mam stevc viska :D :D :D

Uporabniški avatar
Alfa-boxer
Novinec

Kraj: Ljubljana-Vič

Napisal/-a Alfa-boxer Sr avg 03, 2005 3:30 pm

Jst mam drug problem. Kako razpršiti ledice, da bodo svetile čez cel števc :roll:
Prej znan kot Alfa
Slika Slika Slika

Uporabniški avatar
Gricko
Poznavalec foruma

Kraj: ljubljana AR156SW

Napisal/-a Gricko Sr avg 03, 2005 3:53 pm

tole zgoraj pomoje ni narejeno z ledicami......

ker če daš plavo ledico, ti tam, kjer more svetit rdeče, sveti neka čudna vijolčna in obratno!!

lahko pa kupiš barvne folije in narediš z žarnicami , samo modra barva ni tako izrazita......

vglavnem ni glih lahko narediti večbarvno, enakomerno razpršeno in kontrastnih barv....

Damjan19
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Damjan19 Sr avg 03, 2005 4:33 pm

kje dobiti barvne folije, je sedaj vprašanje :P

Uporabniški avatar
Gricko
Poznavalec foruma

Kraj: ljubljana AR156SW

Napisal/-a Gricko Sr avg 03, 2005 4:43 pm

baje da jih ima conrad :lol:

samo so ful drage, pa mal dobiš, drugače pa se jih dobi dosti ceneje....
jaz vem za ene dve "štacuni" v LJ samo ne vem imena....
ena je v črnučah ( blizu bara siesta, vednar na drugi strani obvoznice) , za drugo pa ne znam tud približno razložit, kje je :lol:

jaz imam to modro folijo, samo barva niti približno ni tako modra, kot od ledice, ampak bol trkizna (modro zelena) + slabše se vidi, no jaz sem zamenjal žarnice za močnejše in je ok, vsaj meni....
če daš 2 plasti modre folije, je barva že bolša, vendar pa je potem osvetljitev čist prešvoh.....

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a sebaveh Sr avg 03, 2005 4:51 pm

barvne folije (filtri) se dobijo v Conradu - po možnosti v avstriji, ker so pri nas dosti dražje. Poglej na www.conrad.si
Torej bi rad imel rdečo in modro barvo osvetlitve? Rdeča ni problem - ker četudi je pleksi obarvan na oranžno, se rdeča zlahka "razlije" po njem. Mogra pa zna bit problem... Sicer še nism delal s Clio-tovimi števci, ampak za začetek si probaj dobiti en izvor modre svetlobe - žarnico, al ledico, karkoli, in posveti od spodaj in boš videl če ti ustreza.

Če se boš odločil za ledice - vse imajo zelo ozek kot svetlobe, in če jih boš vtaknil kar namesto žarnic noter, ne boš dosegel nič. Razen če bi mogoče uporabil take ki so tipa LUXEON - tudi pri conradu jih imajo, ampak so spet drage, za drugega uvoznika pa nevem. Seveda lahko uporabiš tudi navadne 5mm, ampak da boš dobil enakomerno razlito svetlobo, jih je najbolje razporediti pod celotnim pleksijem, povezati z žičkami in zalepiti. Ker gre lahko skozi vsako tok okoli 20mA, se na njih pojavi padec napetosti okoli 3 V. Kar pomeni da jih lahko vežeš po 3 ali 4 zaporedno in samo z enim preduporom (ekspirimentiraj). Seveda bi ti lahko jaz naredil to, ampak nažalost nisem iz Kranja :(
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!

Uporabniški avatar
_YUGO-GVX_
Poznavalec foruma

Napisal/-a _YUGO-GVX_ Sr avg 03, 2005 5:53 pm

JjAaNn je napisal/-a:njega vrjetno zanima kdo bi to naredil ne pa kaj je treba prestimat to že ve ... :D moje menje

saj mene tudi zelo zanima, ker imam identičen števec na cliotu in ta je res huuuud :shock: 8)

tisto sem mu pa napisal zato, ker sem mislil da je na renojevem forumu že kdo kaj takega poskušal, tako da se potem ne podvaja, oz. mogoče tisti že znajo to naredit.

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Napisal/-a vesolc Sr avg 03, 2005 5:57 pm

kokr smo pogruntal na renojovmu forumu, je tole vrjetn ksna podloga oz. folija taka, ker pod stevcem ima model navadno luc przgano, pa mu tkole svet!! tko da z ledicam bi blo bl fuka, edin s ksnimi pregradami mogoce?!!

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a FireSTORM Sr avg 03, 2005 6:03 pm

Alfa-boxer je napisal/-a:Jst mam drug problem. Kako razpršiti ledice, da bodo svetile čez cel števc :roll:

preprosta rešitev:
več ledic :P

Uporabniški avatar
Liquid
Moderator foruma

Kraj: ob smaragdni reki

Napisal/-a Liquid Sr avg 03, 2005 7:20 pm

FireSTORM je napisal/-a:
Alfa-boxer je napisal/-a:Jst mam drug problem. Kako razpršiti ledice, da bodo svetile čez cel števc :roll:

preprosta rešitev:
več ledic :P

ledice ki mečejo ovalno obliko svetlobe ;)

Uporabniški avatar
Perica
Stalni uporabnik

Napisal/-a Perica Sr avg 03, 2005 7:46 pm

Zivjo!
na tej strani http://www.cliowelt.de/tipps-detail.php?id=159 imate opisan celoten postopek!!! sam ga se nisem prebral ker vem, da hocem imeti stevce rdece, in zato lahko pustim oranzno folijo notr in samo zamenjam original oranzne ledice z rdecimi!!! Isto velja za tisto digitalno uro na armaturi!!! (vse to je preverjeno, ker sm se ze enkrat lotil tega pa nisem dokoncal)

aja, pa ta stran je v nemscini, tako da bo trebana zalost najprej se prevest ce kdo ne zna nemsko!!!

LP, Peter
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov