Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
OG_Blaz
Novinec

Kraj: Ok.Domžal

Homo kartoncek->Proton

Napisal/-a OG_Blaz Sr avg 10, 2005 12:34 am

No upam da sem zadel temo sej gre ubistvu za styling rabim ga namrec za alu platisca, in to temo obiskuje najvec ljudi informacije pa rabim cimprej.
Zgodba je sledeca, lastim si Protona 315 za katerega nimam homologaciskega kartoncka in bi ga rabil da si peljem homologirati alu platisca, ki jih danes dobim(jebiga ura je 1:34 :) ).Sem sel do a3m-a da se zmenim za homo(ne da se mi tam na lpp-ju jeb**) ampak mi je rekel da rabim kartoncek in ne ve kje se ga dobi ker pac za to znamko ni vec generalnega uvoznika.A mogoce kdo ve kje bi ga sedaj dobil da mi naredi duplikat, ker baje ga na LPP-ju ne dobim.
Hvala za odgovore ki bi jih cimprej potreboval!
Neki je, dobr je, nč ni!!1

Uporabniški avatar
RoZleht
Novinec

Kraj: Lj

Napisal/-a RoZleht Sr avg 10, 2005 5:43 am

men so rekl letos kaksn tedn pred novim letom, ce ga ne bom sel iskat na revoz duplikat, da mi ga bojo sami nardil ... ne vem ... mogoce so spremenil svojo politiko kej glede tega ...

Uporabniški avatar
mat3j
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a mat3j Sr avg 10, 2005 5:56 pm

Sem mel/mam jaz iste probleme za isti avto ,sicer sem jaz vprašal na RTI-ju samo bo verjetno isto.

Torej zadeva je sledeča: ko sem bil prvič tam sem naletel na eno tečno teto pa me je pošiljala sem pa tja pa nisn nič zrihtal, drugič pa sn trofo na eno ful vrei teto pa se je pune potrudla :D(klicala nekam na hrvaško, v lj,...) na koncu mi je zrihtala neke liste od že vnešenih Protonov, pa mi dala tiste liste+ vlogo + list(TEHNIČNO POTORDILO O PREDELAVI VOZILA), katerega bi naj sam izpolnil in bi mi pol na podlagi tega izdali kartonček( rekla je naj ga priložim vlogi, in naj zraven napišem da sem sam uredil dokumentacijo potrebno za izdajo kartončka)

no to je to, če pa bojo rekli da nea gre pa boi malo tečn pa bojo že zrihtali :P

p.s. če bo mi uspelo usposobit skener ti bom dal te liste na net da boš vido približno kak zgledajo

Uporabniški avatar
ANJCI
TÜV ekspertinja

Napisal/-a ANJCI Sr avg 10, 2005 6:27 pm

Poskusi na UE kje je bil avto prvič registriran ...oni morajo imeti te podatke ;)

Uporabniški avatar
Speedfighter
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a Speedfighter Sr avg 10, 2005 6:33 pm

Smo vsi naletel na iste težave,ne? :D
Stvar je taka: če ni kopije kartončka niti na UE, uvoznika pa ni, greš baje na Ministrstvo za promet, izpolniš en obrazec, daš okol 7-8čukov, pa ti izdajo nov homolomo kartonček.
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost