Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

life4rave
Novinec

Napisal/-a life4rave Sr avg 17, 2005 11:10 am

Sploh ni res, jaz se prav z uzitkom v upanju, da me bodo ustavl, peljem mimo policajev, ker vem, da bi se s takim uzitkom prerekal in pritozbe pisal! To je men v uzitek zajebavat pametne policaje! HVALA DEMOKRACIJI! :) :P kot drugo pritozbo za take kazni se poslje v 8 dneg na policijsko postajo (brez sodisca) potem se morajo pa oni ukvarjati s tvojo pritozbo... in iskat na podlagi cesa ti sploh lahko napisejo kazen... men verjem da se bojo kmal navelical folku tezit za brezvezne stvari brez prave pravne podlage... sicer v moje pragre pa podaljske in izrastke na havbi se noben policaj ni spustil, tko da niso vsi isti idioti...

CSS
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana-Šiška

Napisal/-a CSS To avg 23, 2005 12:17 pm

vse kar morš rečt je: "Gospod policaj, vašo številko prosim, pa v kateri enoti delate"...
to užge :D ker se userje (številka: za obrazložitev, skratka vsak polcaj ma svojo cifro... tko kt usak artikl ma svojo šifro... ni čudn d morijo) :lol:

Slika

Uporabniški avatar
YOC
Uporabnik

Kraj: Spredi levo (LJ)

Napisal/-a YOC To avg 23, 2005 12:52 pm

Ma dej, eno vprašanje o homolagaciji sharka zahteva 62 objav od katerih sta ble vse skupi dve iz lastnih izkušenj in še ti dve sta si nasprotujoči.

Če hoče te lohk kokr že rečeno f*ka za vsak okvir tablce pa radkape k letijo po cesti pa te pač ne in dvomim, da se bojo začel j*bat s sharki. Če pa je že kdo zarad tega plaču pa nej kej predloži.

lp

YOC

8)
Bolje 10 konjev premalo pod haubo, kot en osel preveč za volanom!!!
WWWWRRRRRRRRUUUUUUUMMMMMMMMM..........
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost