mej voljo...jz sm tut čaku okol pol leta na odbijače od 5ke turbo, pa sm jih naposled dobu, kljub temu, da sm že mel namen kupvat nove za cca 30urjev na kos(sprednji ali zadnji)...
glede tega al bo pasalo al ne, ti jz rečem da po moje bo...mal po netu poglej, forume...boš zvedu takoj
hm dečki, mogoče sem pa ravno prišo na ta forum, ker se mi zdi da se govori o avtomobilizmu a? )))
sm mislo,da kdo od vas ve kje bi jih lahko stakno ja nč, trebalo bo it na avtoodpad mal pogledat, pa bomo vidl če bo stari meu kaj za dat no ja upam pa da bo še kdo tle kaj napisal, da ima )))
Na odpadu jih ne boš najdu, ker so delani naknadno. Drgač so pa za Golfa 1 zakon GTI odbijači od dvojke. Mam frenda k ma ubitačno lepga GTI-ja, vijoličen, z zlatimi BBS-kami, spuščen,... Skratka super. On ma tud te odbijače gor, jih baje nekdo v sloveniji dela oziroma jih je delal.
Če te zanima povej, bom probu dobit od njega cifro tipa ki to dela, če jo še ima.
darkdog24 je napisal/-a:Čuj dej reč odbijači no ker braniki so mi tk kmečka beseda pa to noben ne omenja tuki gor.Kje si čul za to besedo "braniki"?
Daj ti se mal skoncentriri!! Zaj če mi doma in naši okolici govorimo braniki smo zate kmeti!!! Ne s takimi ven prihajat. Ker tukaj je narod iz vse slovenije in ne govorimo posod isto Tko da mal toreriri kako se kje govori. OK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!