Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Gost

Napisal/-a Gost Ne jul 17, 2005 9:18 pm

No, frend je na skuterju prebarval plastiko od žmigavcev na črno. Žarnico ma noter že oranžno, ampak a nič ne težijo, da žmigavc ne sveti več tako močno, kot bi, če plastika nebi bila prebarvana? Mislm, kkšni policaji, če te ustavjo oziroma na LPPju, ko greš registrirat? Skuterja ma model že več let, sam ni registriran, letos pa se je odloču, da ga gre registrirat, zato me zanima oz. zanima njega. :)

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK Ne jul 17, 2005 9:42 pm

Jah....to je spet taK...Čist odvisno na kakega naleti, ker lahk da nbeo problemov, lahk pa tak komplicira, da glava peče...Drugač pa to ni dovoleno...

Lp

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco Po sep 26, 2005 7:01 pm

No jst sm si danes kupil pri njih "prozorne-bele" stranske smernike. Mel so tut kao prozorne-rice style pa so bli nagravzni. Mel so tut kao "crne", pa so bli kar zanimivi sam nekak sem raje vzel take "przorne", ki zgledajo skor serijsko. Tiste crne bi ble mogoce pol prevec monotone na crnem avtu. Kaj pa vem... :P

Skratka, zarnic ni blo poleg v kompletu, te so sam pri tistih nagravznih rice-style :huh:

Majo pa neke "oranzne" zarnice od autostyle, sam ubistvu sploh niso oranzne ampak jantarne barve. Zgledajo pa nekak tko...
Slika

Sam mal hecno zgleda, ko stransi smerniki svetjo mal drugac k ostali... kar je pa meni najbolj zanimvo, je pa napis na skatli od zarnic, kjer pise ForShowUseOnly... hmm... kaj zdej to A3M spet prodaja nekaj kar ni za na cesto? :P
Slikaodkleni svojo Nokio brezplačno - www.odkleni.si

Štraus
Novinec

Napisal/-a Štraus To sep 27, 2005 9:32 pm

Ja saj A3M ma kar nekaj robe ki ni za na cesto oz. for show use only. :?:
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost