Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

BorisB
Nov uporabnik

Kraj: Lesce (Bled)

Napisal/-a BorisB Ne sep 25, 2005 2:17 pm

Ma dj to se penis zarnice. Jih ma en frend notri in (za moje pojme) se vid 10% manj kot pa s seriskimi.

Lp

Štraus
Novinec

Napisal/-a Štraus Ne sep 25, 2005 5:02 pm

BorisB je napisal/-a:Ma dj to se penis zarnice. Jih ma en frend notri in (za moje pojme) se vid 10% manj kot pa s seriskimi.

Lp

Ma če jih ma en frend še ne pomen da jih maš ti. Prvo sprobej na lastnem vozilu - če ga sploh maš pa potem razsodi, kok me to razkuri ko je folk pameten.

Uporabniški avatar
alexmazda
Novinec

Napisal/-a alexmazda Ne sep 25, 2005 5:06 pm

naprej jih probajte vsak v svojem avtu, pa potem po njih pluvajte... :P

Uporabniški avatar
DoubleG
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a DoubleG To sep 27, 2005 9:43 pm

js sm u leclercu ubodu ene blue [nekafrancoskabeseda] žarnice, par dni nazaj. 1500 Sit.

svetloba je belo modra in zdej mau grdo zgleda k so pozicijske rumenkaste, pa bom še te modre kupu, de bo ql zgledal.

touran
Novinec

Kraj: ljubljana

Napisal/-a touran Sr sep 28, 2005 10:36 am

moram djt da sem tudi sam presenečen nad svetilnostjo zgoraj navedenih žarnic le življenska doba le teh je zelo različna.V ženinem golfu je prva pregorala pred kratkim s tem da sem jih vzel že iz prejšnjega golfa ven tako da so stare nekje dve in pol leti.Sestra jih ima v golfu pol leta so še o.k.,oče pa jih v sorentu-kia zamenja tudi do 7 na leto,na touranu jih uporabljam za dolge tako da najprž ne bojo nikdar pregorele,v kamperju pa imam h4 tude že leto dni pa še delajo.
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov