Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

miška
Nov uporabnik

Kraj: Primorska

CERTIFIKATI SPOJLERJEV ZA GOLF IV- NUJNO!!

Napisal/-a miška Sr okt 19, 2005 5:39 pm

Ker že nekaj časa neuspešno iščem certifikate za spojlerje za golf IV, sem se odločila, da poskusim še na tej spletni strani. :) Ko sem kupila avto, ta ni imel certifikatov za spojlerje, brez njih pa homologacije ne morem narediti (naši policaji so res bomba!!).
Prosim, če mi kdo pošlje certifikate za naslednje dodatke:
-za spojler pod prvim paraultom (št. art. D00105170; GT,Golf 4, ABS- po Rieger katalogu 2005)
- za spojler pod zadnjim paraultom (št. art. D00119259- po Rieger katalogu 2005) ali samo za končnike
- za stranska pragova (št. art. D0059030, D00059031; Rieger, Golf 4, ABS- po Rieger katalogu 2005).
Upam, da bom sedaj imela več sreče pri iskanju!!
Sprejemam tudi certifikate drugih spojlerjev za Golf 4. ;) ;) :D
Zadnjič spremenil miška, dne Sr okt 19, 2005 6:18 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a FireSTORM Sr okt 19, 2005 5:41 pm

če nimaš a-testa kako je sploh šla prva registracija? :shock:
verjetno misliš homologacije ne moreš naredit :P
malo pobrskaj po forumu, iskanje in to
pa sem skoraj 100% da boš kaj našla :P

miška
Nov uporabnik

Napisal/-a miška Sr okt 19, 2005 5:47 pm

Registracijo sem normalno naredila, tehnične tudi. :D Saj to le nekaj dodatne plastike na avtu.

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Če okt 20, 2005 7:19 am

Riegerjeve papirje boš težko dobila, lahko poskusiš sicer v A3Mu, vendar moreš prej poslikat številke ki so na nalepkah na spojlerjih in jih nest v A3M. Rieger zahteva sliko spojlerjev in nalepk, če hočeš da ti pošljejo original papirje.

Jaz sem se znašel drugače. Riegerjeve papirje smo rahlo predelali, nalepili slikice mojega bodykita in woila, homolomo was a success..
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

miška
Nov uporabnik

Napisal/-a miška Če okt 20, 2005 4:05 pm

Papirje za golfa?
A nebi ti te papirje meni posredoval? :D

Sm pa probala tudi na A3Mju, pa kao da ne morejo dati certifikatov, razen če imam originalen račun, da ga kasneje pošljejo proizvajalcu in ta izda nekakšno potrdilo.

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ Pe okt 21, 2005 7:24 am

Nobenih računov ne rabiš, če pa jih res rabiš pa se zmeniš da ti nardijo en fejk račun, številke pa tako ali tako imaš na spojleriji. Al maš kake cheap ponaredke ?

Jaz mam papirje (oziroma sem jih mel. morem pogledat) za Corso, pa sem se malo v photoshopu poigral pa sem naenkrat mel papirje za Audija :)
Slika

miška
Nov uporabnik

Napisal/-a miška Ne okt 23, 2005 7:20 pm

Če ne bo šlo drugače, bo pač trba kupiti prednji pojler pri A3Mju (ta je tako ali tako počen), pol pa bodo mogoče bolj pri volji kej pomagat.

Vseeno pa bi bilo cool, če bi tudi ti pogledal če imaš še certifikate.

Kje dobim ta fotoshop?! :roll:

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ Po okt 24, 2005 7:21 am

Glej zakaj bi kupovala ?

Idi nekam da ti avto dvignejo (jaz sem šel kar uradnemu serviserju) pa si napiši številke iz nalepk (če imaš original Riegerjeve odbijače maš na njih nalepke s številkami) in te nalepke poslikaj. Te slike lahko pošlješ direkt na Riegerja, ali pa pač plačaš 2k SIT A3Mu da oni to opravijo namesto tebe.

Fotoshop si lahko zloadaš z neta ali pa prosi nekoga tukaj iz foruma da ti predela papirje.
Slika

miška
Nov uporabnik

Napisal/-a miška Po okt 24, 2005 7:27 pm

OK, v soboto grem v akcijo, pol bomo pa videli kaj bo.

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Po okt 24, 2005 7:40 pm

Če se boste zanašali na A3M boste dolgo čakali jst sem pri njih kupu bodykit za Ibizo pa se pol leta čaku na TUV-e vse dokler jim nisem resno zatežil z tržnim inšpektorjem ker mi brez papirjev nebi smeli prodat odbijačev in so mi prov na račun napisli da tuv-e pošljejo po pošti tak da čimvečji ovinek okol A3M-a vsaj jst nikol več nea grem tja e
(osel gre sam enkrat ne led) :D:D:D
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov