DJ E.M. je napisal/-a:al pa enostavnose nagneš tko da te te luči ne motjo pa je...
Jaz bi tudi to naredu če bi imel meglenkePifi je napisal/-a:če meni keri sveti tik za mano mu vklopim meglenko, pa počakam da naredi kratke luči ali pa se spravi na primerno razdaljo. rešitev.
lp
Fiat Tipo je napisal/-a:tuscani je napisal/-a:Jaz bi tudi to naredu če bi imel meglenkePifi je napisal/-a:če meni keri sveti tik za mano mu vklopim meglenko, pa počakam da naredi kratke luči ali pa se spravi na primerno razdaljo. rešitev.
lp
Men se zdim da jo ima zadaj vsak al se motim???
tuscani je napisal/-a:Fiat Tipo je napisal/-a:tuscani je napisal/-a:Jaz bi tudi to naredu če bi imel meglenkePifi je napisal/-a:če meni keri sveti tik za mano mu vklopim meglenko, pa počakam da naredi kratke luči ali pa se spravi na primerno razdaljo. rešitev.
lp
Men se zdim da jo ima zadaj vsak al se motim???
Ja se motiš moja petka nima zadaj meglenk in spredaj tudi ne,je sicer stikalo zanje če bi jih montiral spredaj sem šel prav nalašč zdaj pogledat da se prepričam in res jih ni.
Novejši avti pa imajo verjetno vsi meglenke zadaj.
alien-w je napisal/-a:Sm bil uceri pr Komparetu, pa mi je radodarno podaril mal folije - hvala!
Sm dons pol zadevo probu zmontirat, pa je cudn. Spucu sm špegu pa nalimu z vodo nalepu folijo, pa ni u redu, ker je slika popačena in se vidijo nepravilnosti (odrgnine, pikice) v špeglu. Sicer je ful bl fajn, ker se ne blešči več tolk (sm preveru s soncem), samo je pa vseen precej popačena slika.
Razmislu sem, da bi dal nekam zadevo barvat al pa neki. Ma se kdo ksno idejo?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost