Kako to mislis trokomponentno pri perli je tako da imaš: podlaga vsaka perla ima svojo podlago , pol mas "perlo" , pa še lak čez , dobiš pa v avtomešalnicah takih da so mal bl specializirane ne da majo sam akrile
če rabiš perla belo pejt v trgovino Mavrica na Masarykovi v Ljubljani.
Naredijo tako kot je treba, je pa res da je svinjsko draga. 1dcl - okol 4000 Sit
lol 1dl 4.000 res sluzjo , v mavrici v lescah dobis 1L za 10k ce me spomin ne vara al pa clo se manj Mobihel perle so po 10k za 1l , standox perle pa po 15k za 1l
prava trokomponentna barva.tle mi jo zrihta od Glasurita,samo stane okoli 100.000 tolarjev liter.tko da če bi bla kaka cenejša varianta bi bil zelo vesel.
martinh je napisal/-a:prava trokomponentna barva.tle mi jo zrihta od Glasurita,samo stane okoli 100.000 tolarjev liter.tko da če bi bla kaka cenejša varianta bi bil zelo vesel.
V mavrici dobiš za 6kSIT kilogram perle, za 5kSIT pa kilogram baze za podlago... toliko če govorimo o perli.
Flip-flop pa je druga zgodba HouseOfKolor se mi zdi da je okrog 400e na kg...
Never drive faster, than your guardian angel can fly.
da neodpiram nove teme...mene zanima kje bi se dal dobit porcelanasto barvo(bela k z usazga kota drugacna bela,roza,rumena,modra,..),pa kok bi bla,ustvar kako se ji sploh prv rece.....kok barve bi rabu za tak ohisje da prebarvam ...
Z novimi tehnologijami pigmentov pa je sedaj možno poustvariti tudi najbolj spektakularne barvne efekte, ki jih lahko zasledimo v naravi. Tako lahko s serijo nians MOBIHEL Prestige pričaramo globok sijaj, prelivanje barv, biserni efekt, efekt tekoče kovine in izjemne barvne flope.