Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
Shatzy
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Antiscratch

Napisal/-a Shatzy To jul 01, 2003 10:44 am

A je kdo že vidu na topšopu un pasto k ti zamaši in spolira praske na plehu? Kdo pozna kej bolšga?

LP,

Aljaž

G-4S

Napisal/-a G-4S To jul 01, 2003 10:55 am

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
Shatzy
Stalni uporabnik

Napisal/-a Shatzy To jul 01, 2003 10:59 am

Dej a bi lohk to mau fotodokumenteru PLIZZ? Če maš šanso...k ne bi rd vidu d bi zdej jst poleru praskice pol bi pa avto biu k šeksata krava... :roll:

G-4S

Napisal/-a G-4S To jul 01, 2003 11:04 am

Uporabniški avatar
Shatzy
Stalni uporabnik

Napisal/-a Shatzy To jul 01, 2003 11:33 am

To vem d ni poler pasta...sam, kako mislš, d na praskah od ključa pa ne deluje?!? Sej glih zarad takih prask bi jst to kupu...dobr, pa še na prtljažnih vratih je en lep odtis enga stropa k mi še zdej ni jasn kako je ženski to ratal nrdit...sam, tm na reklami kaže d je to za use praske (dobr, vem d je tp reklama in d te nategujejo, sam če to ni res je to že zavajanje potrošnika)...

G-4S

Napisal/-a G-4S To jul 01, 2003 11:37 am

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu To jul 01, 2003 11:41 am

Reklami za motorup sem se tut sam smejal, dokler nisem sprobal na avtomobilu, ki je imel 450k kilometrov in je bil zvok mašine podoben avtomobilu, ki se odpelje iz poroke s privezanimi konzervami na zadnji odbijač. Pol sem pa spremenil mnenje, ker je mašina začela res lepo teči. Res pa da sem moral motorup dolivati ob vsaki menjavi olja.

LP
Nebivedu

G-4S

Napisal/-a G-4S To jul 01, 2003 11:43 am

Galantfrik
Uporabnik

Napisal/-a Galantfrik To jul 01, 2003 12:52 pm

G-4S je napisal/-a:Pa sej ni logike, da zafila uno razo od ključa + pasta je bele barve in ne v barvi vozila (itak), tko da ob uni reklami sem se jaz več ali manj smejal, nekako tako kot ob reklami za MotorUp.

Torej zadeva ni neuporabna, ampak čudežev pa niti podrazno ne dela. Ko je lak enkrat do belega spraskan, ne ostane drugega kot ličar.

Tako je, Đifors ima prov!

Če maš rajso od klujča, ti ne preostane druzga kot cel kos štrihat... npra, če je rajsa na vratih, jebiga pelješ k ličarju odlomiš 20-30k sit pa ti pihne cela vrata....
Slika

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d To jul 01, 2003 6:34 pm

POmoje je ta zadeva kr fajn sam za male rise itd..., pa pol ce kot gfors prav da ostanejo male praskice pol mogoc nebi mimo usekal ce bi se avto spoliral s polirpasto!
mozn!

Uporabniški avatar
Shatzy
Stalni uporabnik

Napisal/-a Shatzy To jul 01, 2003 7:03 pm

Ma si nor, en moron je čez ceu auto potegnu s klučom...blatnik, sprednja + zadnja vrata, zadnji blatnik. Plus tega je na vratih prtljažnika še ene 5 prask, k jih je nardila prejšna lastnica, še zdej ne vem kako... :evil: Pa še na haubi je ena precej grda praska, d ne govorim o luknah od toče in od ne vem česa še... :evil: :evil: Sej vem d usega tega ta gs25, kokr se ta pašteta mislm d imenuje, ne bi popravu...sam una rajsa ful mot...sploh pa mene, k sm počen na red in čistočo, v avtu pa sploh...boh ne dej d je kej prahu po armaturi...al pa na displeju od radia....takoj cunca pa maxibrill...

Uporabniški avatar
Shatzy
Stalni uporabnik

Napisal/-a Shatzy To jul 01, 2003 7:05 pm

G-4S je napisal/-a:A to veš, da ti motorup dela obloge na valju...not good

Ej, pr avtu z 450 000 kilometrih se batne obloge pr zmogljivostih poznajo tok k mušica na šipi pr aerodinamiki.. :lol:

Uporabniški avatar
Neon
Stalni uporabnik

Kraj: Krško

Napisal/-a Neon To jul 01, 2003 8:07 pm

Shatzy je napisal/-a:Ma si nor, en moron je čez ceu auto potegnu s klučom...blatnik, sprednja + zadnja vrata, zadnji blatnik. Plus tega je na vratih prtljažnika še ene 5 prask, k jih je nardila prejšna lastnica, še zdej ne vem kako... :evil: Pa še na haubi je ena precej grda praska, d ne govorim o luknah od toče in od ne vem česa še... :evil: :evil: Sej vem d usega tega ta gs25, kokr se ta pašteta mislm d imenuje, ne bi popravu...sam una rajsa ful mot...sploh pa mene, k sm počen na red in čistočo, v avtu pa sploh...boh ne dej d je kej prahu po armaturi...al pa na displeju od radia....takoj cunca pa maxibrill...

Povej ko boš, pa kako, spoliral oz. whatever prasko od ključa. Jst sm tut mel vandale. En se je potrudil in naredu od prvega kolesa pa do zadnje havbe eno tako lepo črtico, da mu j.... m.... :evil: :evil: :evil:
Lambo door sistemi
Slika

Today Tomorrow Toyota

Uporabniški avatar
Shatzy
Stalni uporabnik

Napisal/-a Shatzy To jul 01, 2003 9:21 pm

Hja, zdej k mi je đifors reku d ti odstran prasko sam nrdi svetlo liso mam pomisleke...pa sj neki tazga je že prej obstajal...a res nben ne pozna kkšne bolše zadeve? Pa ne mi rečt ličar...k ne bom fukno +50 čukou za eno jebeno črtico...

G-4S

Napisal/-a G-4S Sr jul 02, 2003 9:00 am

Uporabniški avatar
jakaracman
Uporabnik

Napisal/-a jakaracman Sr jul 02, 2003 10:40 am

Turtle Wax (www.turtlewax.com)
Color Cure™ Car Polish with ChipStick™

Stvar enkrat vidu v praksi, kar dobro dela, ampak morš po vsake par pranjih ponovit.

Uporabniški avatar
Shatzy
Stalni uporabnik

Napisal/-a Shatzy Če jul 03, 2003 6:32 am

G-4S je napisal/-a:Lahko se dobiva, pa probava, kako bi se obneslo na tvoji praski. Samo jaz v petek pičim na morje za cel julij 8) . Pošlji PM, če si zainteresiran.

Hm. Avto je familijarn...težka bo...

Uporabniški avatar
JOYride
Uporabnik

Napisal/-a JOYride Če jul 03, 2003 7:25 am

Tiste manjse praskice od grmovja pa podobnga k ne spraska vse barve dol se supr spuca s polerpasto, za tiste globoke lukne pa baje obstajajo barvne polerpaste, sam s tem pa jst nimam izkusn...
SlikaSlikaSlika
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov